Monthly Favorites // Juli 2017

Monthly Favorites // Juli 2017

Juli, de maand waarin ik weer aan het werk ging en vooral in Groningen was te vinden. Maar ook de maand waarin ik fanatiek aan het hardlopen was, leuke restaurants heb ontdekt en een vriendin ging trouwen. En vooral ook de maand dat ik weer voor het eerst sinds tien jaar weer in een tent heb geslapen. Op het moment dat deze blog online komt, zit ik nog op Schiermonnikoog. Een weekend rust en ontspannen, dus daarover lees je in de volgende Monthly Favorites.

Monthly Favorites: Personal

De eerste tien kilometer wedstrijd staat gepland; 9 september doe ik met collega’s mee aan de 10×10 bij de 100 van Winschoten. Ik ben inmiddels ruim vijf weken aan het trainen hiervoor en loop drie keer per week hard. Ik vind het heerlijk om met dit weer buiten te rennen. Ik loop op verschillende tempo’s, dus dat is af en toe nog best lastig. Maar ik merk zeker vooruitgang. Misschien dat ik 27 augustus nog mee ga doen met de Bommen Berend in Groningen als voorbereiding. En daarbij is het altijd een goede motivatie wanneer Runkeeper je onderstaande mails stuurt.

Monthly Favorites // Juli 2017

Ik ben nog steeds fanatiek aan het lezen. Aan het einde van de vorige maand heb ik een week een ereader geleend en daardoor heb ik in redelijk snel tempo twee boeken gelezen; Mijn leven in de Wildernis en Japanners komen nooit te laat. Inmiddels heb ik deze maand De Derde Stem van Borjlind  en De Meisjes van Emma Cline gelezen. Hierdoor staat de teller op 19!

Monthly Favorites // Juli 2017
Nieuw leesvoer

Monthly Favorites: Blog

Op de laatste dag van juni ging ik naar een event van Getaway Travel in Amsterdam. Ik volgde twee inspirerende workshops reisvideo’s maken en heb inspiratie opgedaan voor als ik een volgende keer op reis ga. Daarnaast genoot ik bij dit event van de borrel en de gezelligheid die er was. Ik ontmoette nieuwe bloggers en vind het altijd inspirerend om over reizen en bloggen te praten.

Monthly Favorites // Juli 2017Monthly Favorites // Juli 2017 Monthly Favorites // Juli 2017

Monthly Favorites: Things I  love

Afgelopen maand ging ik meerdere keren uit eten. Zo ging ik met een vriendin eten bij Vapiano,met Marcella bij het Goudkantoor, mijn zusje bij de Uurwerker en belandde ik uiteindelijk nog met collega’s bij Vapiano.

Monthly Favorites // Juli 2017 Monthly Favorites // Juli 2017 Monthly Favorites // Juli 2017Monthly Favorites // Juli 2017

Een vriendin van mijn ging trouwen in Noordbroek en we konden daarbij allemaal blijven slapen in tenten. Een hele leuke en fijne manier om de volgende ochtend een bruiloft gezamenlijk af te sluiten.

Monthly Favorites // Juli 2017 Monthly Favorites // Juli 2017

Ik ging een dagje Amsterdam, zo kom je er nooit en zo drie keer binnen een maand, om bij mijn zusje langs te gaan. Zij is inmiddels verhuisd naar Amsterdam en woont in Amsterdam Noord. Ze heeft echt een fantastisch dakterras waar ik echt jaloers op ben. Daarnaast veel door Amsterdam gefietst, hofjes bekeken en lekker gegeten.

 

Monthly Favorites // Juli 2017 Monthly Favorites // Juli 2017 Monthly Favorites // Juli 2017 Monthly Favorites // Juli 2017 Monthly Favorites // Juli 2017 Monthly Favorites // Juli 2017

Random things I like:

Monthly Favorites // Juli 2017

 

 

 

 

You may also like

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *