Monthly Favorites // Mei 2017

Monthly Favorites // Mei 2017

Om maar meteen met de deur in huis te vallen, mei, de maand waarin ik 30 werd. Ondanks dat het maar een getalletje is, is 30 toch wat meer een ding. Ik vierde deze dag heerlijk op het strand met familie. Mijn feestje volgt nog deze week. In mei stond er geen reis op de planning. Twee weekenden werken, een vrijgezellenfeest en mijn verjaardag, zorgden ervoor dat ik niet wegging. Toch bracht ik uiteindelijk een weekendje buiten Groningen door, het vrijgezellenfeest stond namelijk gepland in Rotterdam. Al met al een fijne maand, met leuke momenten en afsluitend fijn zomerweer. Tijd om terug te blikken in Monthly Favorites van mei.

Monthly Favorites: Personal

Ik maakte afgelopen maand meer kilometers op mijn hardloopschoenen dan de maanden hiervoor. Ik ben bijna klaar met mijn huidige schema en ga hierna beginnen om richting de 10 kilometer te rennen. Zo richting de zomermaanden ga ik veel liever hardlopen dan de sportschool in. Dat laatste doe ik nog wel om sterker te worden en blessures te voorkomen.

Afgelopen maand las ik twee boeken. Hoewel ik De Cirkel van Dave Eggers (nu in de bioscoop) een fijn boek vond, had ik wat meer moeite met zijn opvolger: Helden van de Grens. De setting van het boek sprak mij aan, een soort roadtrip door Alaska, maar het verhaal kon mij minder boeien. Het andere boek dat ik deze maand las, had ik binnen no time uit. Iris Hannema met Miss Yellow Hair vond ik inspirerend om te lezen. Op naar deel twee.

Monthly Favorites: Blog

In de afgelopen maand had ik twee leuke samenwerkingen voor Your Travel Guide. Ik ging via Dagpas eten bij Zondag in het Noorderplantsoen. Via AG EMS bezocht ik het Duitse Waddeneiland Borkum.

Monthly Favorites // Mei 2017 Monthly Favorites // Mei 2017 Monthly Favorites // Mei 2017

Monthly Favorites: Things I  love

Ook ik kon het niet laten om tulpenvelden te bezoeken. Niet in Flevoland, maar gewoon in de provincie Groningen.

Monthly Favorites // Mei 2017 Monthly Favorites // Mei 2017 Monthly Favorites // Mei 2017 Monthly Favorites // Mei 2017
Etentje met Marcella bij Buurman & Buurman.
Monthly Favorites // Mei 2017
Met mijn zusje ging ik naar de musical Ciske de Rat.Monthly Favorites // Mei 2017 Monthly Favorites // Mei 2017
Het leukste van een vrijgezellenfeest is natuurlijk de verrassing zelf en die was groot 🙂Monthly Favorites // Mei 2017 Monthly Favorites // Mei 2017
Met hemelvaart was het prachtig zonnig weer en maakte ik een rondje rondom het Hoornsemeer / Paterswoldsemeer. Een rondje van 12 kilometer langs mooie plekjes.
Monthly Favorites // Mei 2017 Monthly Favorites // Mei 2017 Monthly Favorites // Mei 2017 Monthly Favorites // Mei 2017

Birthday girl at the beach

Monthly Favorites // Mei 2017

Monthly Favorites // Mei 2017 Monthly Favorites // Mei 2017 Monthly Favorites // Mei 2017 Monthly Favorites // Mei 2017

Random favoriete momentjes deze maand: een nieuw boek en een bios bezoek.

Monthly Favorites // Mei 2017 Monthly Favorites // Mei 2017

 

Monthly Favorites: Reizen

Hoewel ik niet echt weggeweest ben, bracht ik toch een bezoekje aan Rotterdam en Borkum. Beide fijne plekken om te zijn.

Komende maand heb ik 3 weken vrij en staat een roadtrip Letland en Litouwen op de planning. Voor mij nog onbekende landen. We bezoeken onder andere de twee hoofdsteden en wisselen dat af met natuur en strand.

Monthly Favorites // Mei 2017 Monthly Favorites // Mei 2017

 

You may also like

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *