My Travel Love #18

My Travel Love #20

In deze terugkomende rubriek wil ik graag mooie dingen delen die ik afgelopen tijd heb gelezen of ervaren, leuke evenementen en mijn liefde voor reizen. Vanaf nu ook aangevuld met tips en andere aanraders. Lees snel de nieuwe My Travel Love.

Artikelen

Met de laatste afleveringen van Wie is de Mol voor de boeg een fijn lijstje met de mooiste plekken in Oregon. Tijd om eens naar die kant van Amerika te gaan.

Voor de notitieboek-liefhebbers een aantal ideeën om je reisplannen te verwerken in een bullet journal. Ik ben een sucker voor notitieboekjes en vind het heerlijk om stiekem in de notitieboekjes van anderen te kijken.

Op zoek naar een lijstje waarop niet de standaard travel movies staan? CN Traveler heeft een fijne lijst met daarin een top 50 van de afgelopen 50 jaar. Kwalitatief echt niet allemaal top films, maar even wegdromen bij beelden van je favoriete land is altijd fijn.

Ga je IJsland in de zomer verkennen? Bekijk dan deze prachtige fotoserie van Rough Guides.

Festivals & Evenementen

  • Veggie World – 11 & 12 maart – Jaarbeurs Utrecht

Tips & Aanraders

My Travel Love #18

Alain de Botton – De Kunst van het reizen. Ik heb hem nog niet uit, maar vind het een fijn boek om te lezen over reizen. Mooie passages die je aan het denken zetten. Benieuwd?

Brimstone. Film van Martin Koolhoven waarin je prachtige landschappen voorbij ziet komen. Western met een Tarentino sfeer. Zeker een aanrader.

Love

♥ Zomaar een vrije zaterdag en daarop dingen gaan doen die al een tijdje op je lijstje staan. ♥ Bloggen bij Wadapartja. ♥ Hardlopen in de bossen. ♥ Lunchen bij de Oude Gasfabriek. ♥ Kiezen voor 4 kleine gerechtjes omdat je niet kan kiezen. ♥ Dat het licht is als je uit je werk komt. ♥ Sneeuwklokjes. ♥ Soms vol inspiratie zitten. ♥ Op zaterdag patat eten. ♥ En dan bij de beste zaak in Groningen: Friet van Piet ♥ Door je foto’s van Stockholm bladeren. ♥ Dingen wil afspreken voor volgende week en dan bedenken dat je vrijdag al naar Gdansk vliegt. ♥ Pannenkoeken eten met Narelle en Marcella

You may also like

6 reacties

  1. Hi Marjolein, bedankt voor het delen van mijn artikel! Ben zelf ook echt een notitieboekjes-verslaafde en heb er nog zoveel liggen waar ik nog niet eens in begonnen ben. Maar toch nieuwe blijven kopen he 🙂
    Succes met de blog verder! Groetjes Nienke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *