My Travel Love #21

My Travel Love #20

In deze terugkomende rubriek wil ik graag mooie dingen delen die ik afgelopen tijd heb gelezen of ervaren, leuke evenementen en mijn liefde voor reizen. Vanaf nu ook aangevuld met tips en andere aanraders. Lees snel de nieuwe My Travel Love.

Artikelen

 

Een mooie infographic over de do’s & don’ts in IJsland.

Ga je binnenkort vliegen? Verdiep je dan nog even in de lijst met dingen die je niet in je handbagage mag hebben. Skyscanner maakte een lijstje met verrassende items die je niet mee mag nemen aan boord.

Even wegdromen bij mooie foto’s van New York, zoals je New York nog niet eerder hebt gezien?

Tips voor soloreizigers en veiligheid? Lees dan het artikel van Travelnext.

Festivals & Evenementen

3-5 juni – Multiculinair Food Festival – Bernoulliplein Groningen

2-5 juni – Taste of Amsterdam

5 juni – Klein Berlijn Groningen

11 juni – Ladies run in verschillende steden

7 juli – MadNes Ameland

29 juni- 2 juli – Lepeltje Lepeltje Zwolle

Tips & Aanraders

Boek:  Het boek van Iris Hannema vond ik heerlijk om te lezen. Lekker direct en ik kreeg respect voor haar reizen.

TV serie: 13 reasons why – Netflix. Natuurlijk hadden er dingen beter gekund bij de serie, maar het verhaal erachter was heftig genoeg om de serie af te kijken.

Instagram: Even een shoot out naar mijn persoonlijke Instagram account. Hier wissel ik mijn reisfoto’s wat meer af en vind je vooral een combinatie aan landschap en steden terug.my travel love #21

 

Love

Het Pinksterweekend staat voor de deur. Normaliter ben ik dan altijd op Schiermonnikoog te vinden, maar omdat het deze keer zo dicht op de vakantie valt, gaan we voor het eerst sinds 5 jaar niet. Maar dat houdt wel in dat de vakantie dichterbij komt. Zaterdag 10 juni stap ik in het vliegtuig naar Vilnius om rond te reizen voor 2 weken in Litouwen en Letland.

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *