My Travel Love #24

My Travel Love #20

In deze terugkomende rubriek wil ik graag mooie dingen delen die ik afgelopen tijd heb gelezen of ervaren, leuke evenementen en mijn liefde voor reizen. Vanaf nu ook aangevuld met tips en andere aanraders. Lees snel de nieuwe My Travel Love.

Artikelen

Zoals jullie wel weten houd ik van fotograferen. Zoom zette de 20 duurste foto’s op een rijtje. Persoonlijk vind ik ze niet allemaal het bedrag waard. De twee duurste foto’s zijn mijn favoriet.

Dat Amerika bekend staat om gekke dingen is niet wereldvreemd. Dat ze ook hele rare dingen bedenken om te eten, moeten we eigenlijk ook niet meer van opkijken. Een lijstje met ‘rare’ dingen die je kunt eten in New York. Ik weet dan ook niet of ik een aantal dingen van dit lijstje ga proberen volgende week..

Ik blijf mijn fascinatie houden met Amerika. Lianne woont sinds een jaar in Boston en ik ben dan ook erg benieuwd naar haar leven daar. Lees hier haar interview op USA365.nl

Festivals & Evenementen

15-17 september – Rrrollend Groningen

24 september – Klein Berlijn Groningen

Tips & Aanraders

Film:  Girls Trip. Na het teleurstellende Girls Night Out twijfelde of ik hier naar toe zou moeten gaan. Maar gelukkig is deze versie van een meiden uitstapje vele malen beter. En daarnaast een leuke setting in New Orleans.

Instagram: wigwam.digital – prachtige foto’s uit de natuur, gewoon om bij weg te dromen.

my travel love 24

 

Boeken:  Bij de favoriete artikelen noemde ik Lianne al even die in Boston woont. De schrijver, Tom Vandyck, van dit boek woont al iets langer in Amerika. Hij verruilde België in voor Boston en neemt je mee tijdens zijn ontdekking van Amerika. En dat blijkt niet altijd een feestje te zijn.

 

Love

♥ Nog een paar dagen tot New York  ♥ Zoveel leuke plannen voor de stad  ♥ Mijn eerste 10km hardlopen  ♥ Run van Winschoten is sowieso een tof event  ♥ Nijmegen ontdekken  ♥ Veel industriële hotspots in Nijmegen  ♥ Noorderzon  ♥ Veel boeken lezen  ♥ Mijn bios abonnement  ♥ Met een boekje aan het Paterswoldsemeer zitten  ♥ Ereader lenen en dan in no time een boek uit hebben (het leest toch wel iets sneller)  ♥ Familiedag  ♥ Terug naar mijn roots  ♥ En vooral heel veel zin in mijn 3e keer New York en mijn eerste keer in Washington

You may also like

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *