Naar // Roadtrip Litouwen & Letland

Naar: Roadtrip Litouwen & Letland

Vandaag stap ik in het vliegtuig naar een land waar ik mij nog niet veel bij kan voorstellen: Litouwen. Ik ga komende twee weken niet alleen Litouwen bezoeken, maar ook een deel van Letland. Ik ga natuurlijk beide hoofdsteden bezoeken en daarnaast juist de wat kleinere onontdekte plekken. Ik vlieg vandaag op Vilnius waar we eerst een paar dagen zullen verblijven. Daarna is het de bedoeling om rond te reizen per auto. 

Route

Vilnius is de eerste stop tijdens de roadtrip van twee weken. Twee volle dagen moeten genoeg zijn om de stad te verkennen. Daarna volgt het Gauja National Park in Letland. Tijd om even tot rust te komen en mooie wandelingen te maken. Na Gauja is Riga aan de beurt. Ook hier staan twee volle dagen op het programma. Iets langer verblijf ik aan de kust van Litouwen, een paar dagen in Palagna. Voordat we weer richting Vilnius gaan, is er nog een laatste stop van een halve dag in Kaunas. De roadtrip wordt hierdoor een combinatie van steden afgewisseld met natuur. Hoewel de steden mij prachtig lijken, kijk ik ook uit naar de overnachtingen in de natuur. Op mijn lijstje staan ook een aantal urbex locaties.

Naar: Roadtrip Litouwen & Letland

 

Persoonlijke noot

Komende 2 a 3 weken zal ik niet volgens het normale maandag -woensdag -vrijdag posten. Ik merk dat ik even toe ben aan niets moeten. Moeten? Ja, af en toe worden je hobby’s ook een verplichting. Misschien komt er een spontane blog online, misschien niet. Hoewel ik maar 2 weken weg ben, ben ik de laatste week ook nog vrij. Deze week ga ik gebruiken om wat dingen te veranderen aan mijn blog waar ik normaal gesproken niet aan toe kom. Tijd om weer op te laden.

Wil je toch updates van mijn avonturen in Litouwen en Letland? Volg mij dan op Facebook en Instagram!

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *