Over

Wie ben ik?

Mijn naam is Marjolein Linstra (1987) en woon Gand Canyond USA blogin het mooie Groningen. Officieel ben ik afgestudeerd als filmwetenschapper (Theater, film en televisiewetenschappen) en heb daarvoor de opleiding Leisure Management voltooid. Mijn passies zijn: reizen, film, fotografie, media, televisie, lezen, hardlopen en fitness. Inmiddels heb ik het geluk gehad om veel van Europa te mogen ontdekken en hoop ook snel de rest van de wereld te mogen bewonderen. Van jongs af aan heb ik een bepaalde fascinatie voor Amerika en sinds ik in 2013 het land bezocht heb, ben ik verliefd geworden op The States. Daarnaast vind ik het leuk om voorbereid op reis te gaan en zoveel mogelijk informatie over de bestemming op te zoeken.

In 2016 maakte ik mijn eerste solo trip naar Berlijn. Jarenlang durfde ik de stap niet te nemen, maar ik ben blij dat ik het gedaan heb. Inmiddels heb ik de volgende solo trips al geboekt. Ik zal mij dan ook meer gaan focussen op het maken van solo citytrips.

Op dit moment

  • Werkzaam bij FC Groningen
  • Schrijvend voor Groningerforum (Filmbeschrijvingen), USA365.nl (Blogs en fotografie) en NWYRK Media
  • Oprichter Your Travel Guide

“Once a year go someplace you’ve never been before” – Dalai Lama

Waarom Your Travel Guide?

Op het internet zijn tegenwoordig genoeg blogs over reizen te vinden, want wat is nou mooier dan de ervaringen van reizigers te lezen? Eenmaal enthousiast geworden over een bestemming, is het soms lastig om zoveel tips en ervaringen te bundelen om ze zelf te gaan gebruiken. Daarom ben ik in eerste instantie begonnen met YTG! Een blog waar je reiservaringen en tips kunt lezen, maar ook een E-Books kunt downloaden met alle informatie over de bestemming. Handige tips, bezienswaardigheden, hotspots en andere nuttige informatie over een bestemming in een gids, die je zo kunt downloaden en uit kunt printen. Deze guides bevatten tips uit eigen ervaringen, maar ook tips en andere handige wetenswaardigheden verzamelt van internet.

Naast het maken van deze E-Books, richt ik mij op het verzamelen van hotspots op een bestemming. Deze verzamel ik in de (city) Guides van een stad zodat je direct kunt zien welke leuke restaurantjes er in een stad zitten. Persoonlijk vind ik het erg leuk om op een bestemming een leuk en hip tentje op te zoeken en lekker te eten. De bezochte hotspots worden verzameld in de City Guides.

En een blog kan natuurlijk niet zonder blogs over reisverhalen, tips en het geven van reisinspiratie!

Mijn reizen

Favoriete land: Amerika
Gaafste steden: New York & Berlijn

Mooiste natuur in Europa: Noorwegen, Kroatië & Slovenië, IJsland
Meest bijzondere reis: Noorwegen, IJsland
Beste roadtrip: West USA
Bucketlist: Stockholm, Budapest, Canada,
Al eens geweest, maar wil graag nog een keer terug: New York, Amerika, Berlijn 
Soon: Stockholm Gdansk, Schiermonnikoog, Roadtrip Litouwen & Letland

Gemaakte reizen:

2017

Februari: Stockholm
Maart: Gdansk
Maart: Schiermonnikoog
Juni: Roadtrip Litouwen & Letland
September: New York?

2016

Maart: Schiermonnikoog
April: Sint Michielsgestel
Mei: Schiermonnikoog
Juni: Roadtrip Kroatië Slovenië
Juli: Maastricht
Augustus: Berlijn
November: Schiermonnikoog
November: IJsland

2015

Juni: Roadtrip Zweden & Noorwegen
December: New York

2014

Februari / Maart: Roadtrip West USA

2013:

Oktober: New York

Ben je benieuwd naar wat er nog meer op mijn bucketlist staat?

                             

Jouw naam (verplicht)

Jouw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Jouw bericht

© Foto’s en teksten zijn door mij persoonlijk gemaakt en geschreven en het is niet toegestaan om deze te gebruiken zonder toestemming.

 

Shares 0