Your Travel Guide Utrecht

Utrecht City Guide

Ondanks dat ik nooit in Utrecht gewoond heb, is het toch een beetje mijn stad geworden. Ik heb er drie jaar gestudeerd, dus kwam er bijna dagelijks. De stad waarin ik na Groningen prima zou kunnen wonen. Ik laat je zien wat je hier kunt doen en waar je moet zijn voor de hotspots.

Food Hotspots

Stach is niet alleen een leuke plek om te lunchen. Je kunt er ook allerlei producten kopen om mee naar huis te nemen.

A: Wijnstraat 1

Zin een borrel, een koffiestop of om te eten? Het kan allemaal bij Stan en Co. Een gezellige setting, met een grote bar in het midden en rondom allemaal knusse zitjes.

A: Ganzenmarkt 16 A

 

 

The Village is een begrip onder de Utrechters. De plek om een kopje koffie of thee te drinken en bediend te worden door het meest relaxte personeel dat ik gezien heb.

A:Voorstraat 46

 

Shares 0