Wanderlust Wednesday // Instadiary 2017 – Best 9

Wanderlust Wednesday // Instadiary 2017 - Best 9

Met Instagram heb ik tegenwoordig een haat-liefdes verhouding. Het is de perfecte plek om inspiratie op te doen, maar door alle follow-unfollow acties, moet ik af en toe mij er toe zetten om door te gaan. En ik geloof dat ik daar niet de enige in ben. Toch blijf ik een zwak houden voor het kijken van mooie foto’s. Het is en blijft een vluchtig medium, maar wel een waar ik graag even op kijk voordat ik naar een bestemming ga of waar ik nieuwe hotspots vind.

In 2017 ben ik gelukkig redelijk gegroeid. Ik ging van ongeveer 900 volgers naar bijna 1370 volgers. Voor zover de statistieken nog kloppen nadat ik dit type ;).  Tijd om te kijken naar de beste foto’s op Instagram.

9. Plitvice meren

Wanderlust Wednesday // Instadiary 2017 - Best 9

8. Svartifoss IJsland

Wanderlust Wednesday // Instadiary 2017 - Best 9

7.  Oude bus op MaltaWanderlust Wednesday // Instadiary 2017 - Best 9

6. Plitvice Meren Kroatie

Wanderlust Wednesday // Instadiary 2017 - Best 9

5. Uitzicht vanaf mijn hostel-boot in Stockholm

Wanderlust Wednesday // Instadiary 2017 - Best 9

4. De straten van Gdansk

Wanderlust Wednesday // Instadiary 2017 - Best 9

3. De SoesterduinenWanderlust Wednesday // Instadiary 2017 - Best 9

2. Fietsen in San Francisco

Wanderlust Wednesday // Instadiary 2017 - Best 9

1. De Preekstoel Noorwegen

Wanderlust Wednesday // Instadiary 2017 - Best 9

Een leuke mix aan bestemmingen is het geworden, maar ook een mix aan reizen. Sommige foto’s maakte ik enkele jaren geleden al. Zo zijn de foto’s van de Preekstoel, de Plitvice, Malta, IJsland en San Francisco niet afgelopen jaar gemaakt. Foto’s van Stockholm en Gdansk, waar ik in 2017 was, zijn ook terug te vinden in de top 9 en gelukkig ook nog een foto uit Nederland; de Soesterduinen in de sneeuw.

Andere Wanderlust Wednesday’s bekijken?

http://www.yourtravelguide.nl/category/blog/wanderlust-wednesday/

You may also like

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *