Your Travel Guide Amersfoort

City Guide Amersfoort

Amersfoort is een stad die vaak wordt overgeslagen, de meeste mensen reizen door naar Utrecht. Zonde eigenlijk, want de stad heeft genoeg te bieden. Ik laat je zien wat je hier kunt doen of waar je heerlijk kunt eten. De City Guide van Amersfoort zal steeds aangevuld worden met nieuwe hotspots.

Food Hotspots
Bezienswaardigheden
Kaart

Your Travel Guide – Food Hotspots

Boothill Saloon  – Zeker in de zomer is dit een leuke plek om te relaxen aan het water op de loungebanken in de tuin. Geniet van heerlijk eten terwijl je uitkijkt over het water.

Boothill Saloon
A: Krankeledenstraat 12 16

Livingstone is een heerlijk, relaxte plek waar je kunt genieten van een kopje koffie of thee.

Livingstone
A: Groenmarkt 11

Corazon is de hotspot van Amersfoort, zeker in het weekend is het hier gezellig druk. Ondanks de drukte hebben ze alle tijd voor je. Heerlijk om te lunchen of koffie te drinken.

Corazon
A: Krommestraat 18

Bij Dara zit het altijd gezellig vol. Je kunt kiezen uit verschillende meza’s, zowel vis, vlees als vega. Allemaal heerlijke gerechten worden je voorgeschoteld onder het genot van een uitzicht op de Koppelpoort.

Dara
A: Grote Koppel 5

 

SEM: Sla en meer of in de winter ook stampot en meer. En meer hebben ze ook zeker. Gezonde smoothies, lekkere taartjes en zelfs suikervrij als je wilt. Een fijne plek om te relaxen.

SEM
A: Korte Gracht 6

Voor speciale tosti’s moet je bij Son of a Croque zijn. Je vind er verschillende combinatie, zoekt er een uit, pakt het blaadje van de muur en genieten maar.

Son of a Croque
A: Arnhemsestraat 2

Your Travel Guide – Bezienswaardigheden

 

De Koppelpoort is een prachtige stukje authentiek Amersfoort.

Lees hier mijn blogs over Amersfoort.

Waar vind je de hotspots in Amersfoort?

Your Travel Guide Amersfoort