Socials

Blog

Hotspot: Bertmans Rotterdam

Hotspot // Bertmans Rotterdam

Tijdens mijn citytrips vind ik het heerlijk om nieuwe hotspots te ontdekken. Tegenwoordig zijn er ook veel meer leuke en hippe plekken te vinden. En ik word al helemaal blij als ze ook nog eens een gezonde en gevarieerde menukaart hebben. Begin dit jaar was ik in Rotterdam en een bezoek aan Bertmans kan in dit geval niet uitblijven.

Een populaire hotspot in Rotterdam, dat is Bertmans zeker. Niet alleen op social media zie je het veel voorbij komen, maar dat bleek ook toen we net iets na het middaguur aankwamen bij Bertmans. Het was januari en de eerste mensen durfden het aan om in het zonnetje op het terras te zitten, binnen was het vol. Gelukkig kwam er na 10 minuten een tafeltje vrij en konden we aanschuiven.

Ontbijt en brunchrestaurant

Aandacht voor gezond eten en daar een leuke en gevarieerde kaart van maken, dat hebben ze bij Bertmans gedaan. Van fruit tot pannenkoeken, havermout of toast met avocado en gepocheerd ei, allemaal producten die je op de menukaart terug vindt. En voor twijfelaars is er een brunchplatte; waar je een toast avocado met een gepocheerd ei, pannenkoeken, kokosyoghurt en een zedencracker met humus krijgt. Zoals je ziet genoeg opties voor veganisten en vegetariërs.

Hotspot: Bertmans Rotterdam

Hotspot: Bertmans Rotterdam

Hotspot: Bertmans Rotterdam

Hotspot: Bertmans Rotterdam

Hotspot

Bertmans heeft niet alleen aandacht besteedt aan de menukaart, ook het interieur ziet er tip top uit. Het is niet voor niets een hipsterplek geworden waar mensen samen komen om te ontbijten of brunchen.

Hotspot: Bertmans Rotterdam

Hotspot: Bertmans Rotterdam

Hotspot: Bertmans Rotterdam

Bij mijn bezoek was het redelijk druk en dat merk je ook binnen, je zit redelijk dicht op elkaar, maar je hoeft niet heel lang te wachten op je bestelling. Het eten was gelukkig goed en doordat er zoveel goeds op de kaart stond kozen we uiteindelijk voor een plate. Wanneer je een keer naar Rotterdam gaat, kan ik je Bertmans zeker aanraden, maar probeer dan het spitsuur rond de lunch te vermijden.

Bertmans
A: Karel Doormanstraat 292

Benieuwd naar andere hotspots die ik heb bezocht? Of wat mijn favoriete plekken zijn in Rotterdam?

Your Travel Guide is een digitale reisgids met persoonlijke en eerlijke tips voor (solo) road trips, citytrips en fijne escapes in de natuur; of een combinatie van alle drie! Liefde voor bestemmingen als New York, Noord- Amerika en dicht bij huis in Europa. Ontdek de hotspots & bezienswaardigheden in populaire bestemmingen of juist de verborgen parels.

Your Travel Guide

Sinds april 2016 is Your Travel Guide een inspiratieplatform voor reizen dicht bij huis, in Europa en in Amerika. Je vindt mijn liefde voor lijstjes terug in complete bestemmingsgidsen; wat zijn de leukste bezienswaardigheden, culinaire hotspots, routes voor roadtrips, nature escapes en bijzondere accommodaties. Your Travel Guide is een combinatie tussen natuur, cultuur, avontuur en culinair. Je vindt er zowel inspiratie voor bekende bestemmingen als off the beathen plekken. Inmiddels is YTG een platform voor soloreizigers.

Liefde voor New York en de Waddeneilanden.

Follow us on