Hotspot // Lunchen bij Bij Hartje in Zwolle

Hotspot // Bij Hartje Zwolle

Tapas voor lunch? Als diner heb ik al vaak tapas gegeten en ik vind het dan ook altijd een gezellige manier om uit eten te gaan. Je hebt tussendoor de tijd om gezellig bij te kletsen en je zit gewoon net even wat langer aan tafel. Dus toen we een dag naar Zwolle zouden gaan stuitte ik op Bij Hartje in Zwolle, de plek waar je voor de lunch tapas kunt bestellen. 

Hotspot Bij Hartje Zwolle

Bij Hartje bestaat nog niet zo lang in Zwolle. Voorheen zat in het pand Loetje aan de Kade. Door een restaurant met de zelfde naam, kwam er verwarring en werd besloten door te gaan als Bij Hartje. Niet alleen een nieuwe naam, maar ook een nieuw concept. Want waar vind je nou tapas voor de lunch? Hoe fijn is het soms op een menukaart meerdere gerechten te proberen omdat je niet kunt kiezen. Dat kan dus eindelijk bij Bij Hartje. In het gezellig pand met een beetje een bruin cafe interieur voel je je thuis.

Hotspot // Bij Hartje ZwolleHotspot // Bij Hartje Zwolle

Menukaart Bij Hartje

Lief voor eten door middel van ambachtelijke en authentieke gerechten, dat vind je terug op de kaart. Warm of koude gerechten, het maakt niet uit. Keuze genoeg. Koude minibroodjes met bijvoorbeeld carpaccio of gerookte zalm. Of mocht je meer zin hebben in iets warms, dan kun je kiezen voor een hotdog of een hamburger op een broodje. Ook zoetekauwen komen aan hun trekken met een cheesecake of bananenbrood. Een zeer gevarieerde menukaart waarin de kleine gerechtjes veelal rond de 3 euro kosten.

Hotspot // Bij Hartje Zwolle
Hotspot // Bij Hartje Zwolle

Lunchen bij Bij in Hartje Zwolle

Je kunt een aantal kleine gerechtjes voor de lunch. Dat kun je in een keer doen, maar ook in meerdere keren. Wij bestelden twee kleine gerechten per persoon en vonden het eigenlijk wel genoeg.

Je kunt niet alleen lunchen, op bepaalde dagen kun je ook dineren en ontbijten. Lunchen kan iedere dag. Proeven van gerechten, delen met elkaar en tijd nemen om te eten, je ziet dat het centraal staat Bij Hartje. Zo zou het vaker moeten zijn.

Bij Hartje
A: Burgemeester Drijbersingel 67

Tips voor andere leuke hotspots in Zwolle

Meer lezen over Nederlandse bestemmingen?
– De leukste restaurants in Amsterdam
– 5x hotspots Amsterdam Noord
– City Guide Amsterdam
– De leukste koffietentjes in Utrecht
– Tips om te dineren in Rotterdam
– Mijn favoriete plekken in Rotterdam
– Meer lezen over de Waddeneilanden
– Meer lezen over Groningen

Op zoek naar andere leuke hotspots?

Misschien vind je deze ook leuk om te lezen

2 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *