Socials

Blog

Hotspot // CT Coffee & Coconuts Amsterdam

Hotspot // CT Coffee & Coconuts Amsterdam

In Amsterdam kan ik wel een waslijst maken aan hotspots die ik nog graag wil bezoeken. De stad heeft zoveel leuke en hippe plekken, dat het nog wel even kan duren voordat ik die allemaal kan afstrepen. CT Coffee & Coconuts is een van de leuke plekken in de Pijp. Met recht een aanrader, want niet alleen het eten is heerlijk, ook de setting is een fijne.

Inhoudsopgave

Interieur

In het pand van het voormalige Ceintuur Theater, een oude bioscoop op de Ceintuurbaan, zit tegenwoordig CT Coffee & Coconuts. Delen van het oude interieur zijn bewaard gebleven, gecombineerd met een beach inrichting en daardoor voelt de plek aan als een fijne tent. De sfeer is heerlijk relaxt en dat is ook wat ze willen uitstralen. Je kunt plaatsnemen beneden, maar ook op de vide’s. Er staan banken om te relaxen, maar ook gewone tafels waar je aan kunt werken. Zoals wel vaker tegenwoordig, heb je ook plekken waar je niet aan je laptop mag zitten om te werken.

Hotspot // CT Coffee & Coconuts Amsterdam Hotspot // CT Coffee & Coconuts Amsterdam Hotspot // CT Coffee & Coconuts Amsterdam

Menu

Niet alleen voor een fijn ontbijtje of lunch kun je hier terecht, ook een drankje doen of dineren is mogelijk. Verse sapjes of huisgemaakt taarten, het is allemaal biologisch. En dit te vergeten hier kun je natuurlijk ook veel gerechten bestellen met een kokos tintje. Ik kwam hier voor een lunch en eerlijk gezegd was het lastig om een keuze te maken. Uiteindelijk besloot ik te gaan voor de Coconut Pancakes. Geen verkeerde keuze!

Hotspot // CT Coffee & Coconuts AmsterdamHotspot // CT Coffee & Coconuts Amsterdam Hotspot // CT Coffee & Coconuts Amsterdam

CT  Coffee & Coconuts

A: Ceintuurbaan 282-284 Amsterdam

 

Meer lezen over Amsterdam?
Hotspot Mook Pancakes Amsterdam
Hotspots Amsterdam Noord
Hofjeswandeling Amsterdam
12 uur in Amsterdam
Your Travel Guide Amsterdam

Your Travel Guide is een digitale reisgids met persoonlijke en eerlijke tips voor (solo) road trips, citytrips en fijne escapes in de natuur; of een combinatie van alle drie! Liefde voor bestemmingen als New York, Noord- Amerika en dicht bij huis in Europa. Ontdek de hotspots & bezienswaardigheden in populaire bestemmingen of juist de verborgen parels.

Your Travel Guide

Sinds april 2016 is Your Travel Guide een inspiratieplatform voor reizen dicht bij huis, in Europa en in Amerika. Je vindt mijn liefde voor lijstjes terug in complete bestemmingsgidsen; wat zijn de leukste bezienswaardigheden, culinaire hotspots, routes voor roadtrips, nature escapes en bijzondere accommodaties. Your Travel Guide is een combinatie tussen natuur, cultuur, avontuur en culinair. Je vindt er zowel inspiratie voor bekende bestemmingen als off the beathen plekken. Inmiddels is YTG een platform voor soloreizigers.

Liefde voor New York en de Waddeneilanden.

Follow us on