Socials

Blog

Moak

Hotspot // Moak Pancakes Amsterdam

Wie mij een beetje kent, weet dat ik iedere dag wel pannenkoeken kan eten. Zelf maak ik een makkelijke versie met nutella, maar wanneer ik buiten de deur eet, probeer ik nieuwe varianten uit. En wat is er leuker dan bij een hotspot te eten waar ze alleen pancakes op het menu hebben. Bij Moak Pancakes in Amsterdam kun je terecht voor de beste pancakes in allerlei variaties. Een aanrader voor de pancake liefhebber!

Moak Pancakes

Inmiddels zijn er drie verschillende vestigingen in Amsterdam waar je terecht kunt voor de pancakes van Moak. Testte ik eerder de vestiging in West, ook de vestiging in het centrum is er een om te bezoeken. Bij binnenkomst verbaas ik mij over de prachtige zaken. Het is er ruim en licht, je hebt verschillende zitjes en natuurlijk kunnen de instagram plekjes niet ontbreken in het restaurant. Dus niet alleen de pancakes zijn enorm fotogeniek, ook het interieur is er een om op te foto te zetten. 

Hotspot: Mook Pancakes Amsterdam

Moak

Menukaart

De pannenkoeken bij Moak worden gemaakt van biologisch spelt- of havermeel en ook vegans kunnen hier hun hart ophalen. De meest verrassende combinaties komen voorbij op de menukaart en ook de meest leuke namen voor deze creaties. Kiezen uit de meest heerlijke varianten met namen als The Heavy Mama, GOOD Morning of Chocolate Sensation is best een opgave. Zowel liefhebbers voor zoete als hartige pannenkoeken hebben genoeg keuze. Ik vraag wat de meest gekozen variant is en uiteindelijk besluit ik voor de Chocolate Sensation te gaan. Een pannenkoek met huisgemaakte chocoladesaus, vers fruit en geraspte kokos. Een enorm vullende pancake, dus wees gewaarschuwd. Tijdens mijn tweede bezoek kies is voor een blueberry variant, iets minder heftig. 

Hotspot: Mook Pancakes Amsterdam

Moak

Ultieme hotspot

De keuze was uiteindelijk uitstekend. Wat heerlijk om weer eens een nieuwe varianten te proberen. Een pannenkoek die ik zelf thuis niet zo snel maak, dus dat is fijn om te proberen buiten te deur. Naast een pancake met vers fruit, kun je ook gaan voor diverse shots met allerlei fruit. En mocht je spierpijn hebben of vitamines kunnen gebruiken, dan kies je zo het juiste shotje. En het leuke is: je kunt hier de hele dag terecht voor pannenkoeken: All Day Pancakes!

Update oktober 2019

Moak Pancakes
Adres:
de Clercqstraat 34 (West)
Jodenbreestraat 144 (Centrum)
Hotspot: Mook Pancakes Amsterdam
Moak
Meer lezen over Amsterdam?
Hotspots Amsterdam Noord
Hotspot CT Coffee & Coconuts
Hofjeswandeling Amsterdam
12 uur in Amsterdam
Your Travel Guide Amsterdam
De leukste restaurants in Amsterdam

Your Travel Guide is een digitale reisgids met persoonlijke en eerlijke tips voor (solo) road trips, citytrips en fijne escapes in de natuur; of een combinatie van alle drie! Liefde voor bestemmingen als New York, Noord- Amerika en dicht bij huis in Europa. Ontdek de hotspots & bezienswaardigheden in populaire bestemmingen of juist de verborgen parels.

Your Travel Guide

Sinds april 2016 is Your Travel Guide een inspiratieplatform voor reizen dicht bij huis, in Europa en in Amerika. Je vindt mijn liefde voor lijstjes terug in complete bestemmingsgidsen; wat zijn de leukste bezienswaardigheden, culinaire hotspots, routes voor roadtrips, nature escapes en bijzondere accommodaties. Your Travel Guide is een combinatie tussen natuur, cultuur, avontuur en culinair. Je vindt er zowel inspiratie voor bekende bestemmingen als off the beathen plekken. Inmiddels is YTG een platform voor soloreizigers.

Liefde voor New York en de Waddeneilanden.

Follow us on