Socials

Blog

Hotspots // Leuke restaurants in Londen

Hotspots // Leuke restaurants in Londen

In een stad als Londen leuke plekken uit zoeken om uit eten te gaan kan best lastig zijn, er is zoveel keus. Natuurlijk ben je ook afhankelijk van de plek waar je op dat moment bent in de stad. Zelf vond ik het heerlijk om in wijken als SoHo, Notting Hill en Shoreditch te gaan eten bij leuke restaurants. Want die zijn er genoeg in deze wijken. Ga je een weekend naar Londen? Tips voor leuke hotspots tijdens je stedentrip!

Hotspots // Leuke restaurants in Londen

Eggbreak

Dit leuke plekje zit in Notting Hill waardoor je direct meer het gevoel krijgt tussen de locals te ontbijten. Op de menukaart vind je veel gerechten met, heel verrassend, ei. Je dag beginnen met een avocado toast met ei kan ik je zeker aanraden. Eggbreak is een gezellige plek om te ontbijten of lunchen. En mocht je nou helemaal niet van ei houden, er zijn ook een aantal opties zoals pannenkoeken of bananenbrood.

Eggbreak
A: 30 Uxbridge St – Notting Hill

Breakfast Club

Enorm populair is The Breakfast Club in de wijk SoHo. We besloten hier naar toe te gaan voor een lunch, want een ze hebben hier een goede menukaart. Helaas hebben we hier zelf niet iets van kunnen proberen. Er stond zo’n lange rij dat we besloten toch maar iets te eten op de kerstmarkt die in de buurt was. Wil je bij The Breakfast Club eten? Zorg dat je op tijd bent. Gelukkig heb ik wel eens bij The Breakfast Club in Amsterdam gegeten en kan ik je deze zeker aanraden.

The Breakfast Club
A: 33 D’Arblay St, Soho

Hotspots // Leuke restaurants in Londen

The Diner Spitalfield

Ik houd stiekem altijd wel van diners in oude authentieke Amerikaanse stijl. Ook in Spitalfield, een indoor market, vind je The Diner. Een gezellige diner waarbij je op de bijpassende rode banken zit. Op de menukaart natuurlijk veel Amerikaanse invloeden zoals cheeseburgers, mac and cheese en pancakes. The Diner is een leuke opties om je wandeling in Shoreditch af te sluiten.

The Diner
A: 4 Horner Square, Spitalfields

Verschillende leuke hotspots bij Neal’s Yard

Na de wandeling door SoHo kon een bezoek aan het schattige Neal’s Yard niet ontbreken. We besloten direct even een pauze te nemen bij een van de leuke plekjes daar. Even opwarmen met een kop thee en de benen strekken na een lange wandeling. Waarom Neal’s Yard een leuke plek is voor een stop? Het is er gezellig druk, er komen genoeg mensen langs om heerlijk mensen te kijken.

Breddos Tacos

Een leuke en hippe plek voor Mexicaans is Breddos Tacos. Een gezellig plekje waar je goed kunt eten. Inspiratie halen Nud en Chris uit hun reizen door Amerika en Mexico. Op de menukaart vind je allemaal kleinere gerechten zodat je meerdere dingen kunt proberen.

Breddos Tacos
A: 82 Goswell Rd

Bread Ahead

Na het eten bij Breddos Tacos besloten we om een toetje te halen bij Bread Ahead, een stukje verder op. Bread Ahead is een plek waar je de gehele dag goede broodjes kunt halen. Maar ook de baksels zijn een goed alternatief. Er hangt een gezellige sfeer en ook ‘s avonds zit het nog gezellig vol.

Bread Ahead
A: 21 Beak St, Soho

Brick Lane Market

In Shoreditch vind je naast de Spitalfields Markets ook de Brick Lane Market. Tijdens onze wandeling door Shoreditch liepen we per toeval hier naar binnen. Helaas hadden we dan ook net gegeten en dat was eigenlijke zonde. Er waren zoveel lekkere gerechten om te proberen. Dan maar even de sfeer proeven door alleen wat te drinken.

Brick Lane Market
A: Brick Lane

Meer lezen over Londen:
Visual Diary
Brixton de nieuwe upcoming wijk
Tips voor unieke activiteiten tijdens je stedentrip Londen

– Tips voor het ervaren van de kerstsfeer in Londen

Meer lezen over andere Engelse bestemmingen?
– Visual Diary
– Handige tips voor je bezoek aan Guernsey
Herm Island bezoeken
Wat te doen op het kanaaleiland Guernsey
Solo Travel Guide Guernsey
Visit Guernsey

Your Travel Guide is een digitale reisgids met persoonlijke en eerlijke tips voor (solo) road trips, citytrips en fijne escapes in de natuur; of een combinatie van alle drie! Liefde voor bestemmingen als New York, Noord- Amerika en dicht bij huis in Europa. Ontdek de hotspots & bezienswaardigheden in populaire bestemmingen of juist de verborgen parels.

Your Travel Guide

Sinds april 2016 is Your Travel Guide een inspiratieplatform voor reizen dicht bij huis, in Europa en in Amerika. Je vindt mijn liefde voor lijstjes terug in complete bestemmingsgidsen; wat zijn de leukste bezienswaardigheden, culinaire hotspots, routes voor roadtrips, nature escapes en bijzondere accommodaties. Your Travel Guide is een combinatie tussen natuur, cultuur, avontuur en culinair. Je vindt er zowel inspiratie voor bekende bestemmingen als off the beathen plekken. Inmiddels is YTG een platform voor soloreizigers.

Liefde voor New York en de Waddeneilanden.

Follow us on