Visual Diary Live // Schiermonnikoog

Photo Diary Live // Schiermonnikoog

Deze keer een live Photo Diary vanaf Schiermonnikoog. Afgelopen vrijdag zijn we vertrokken voor een lang Pinksterweekend naar Schiermonnikoog. Ik neem jullie mee aan de hand van een foto verslag.

Boot vanuit Lauwersoog

De weersvoorspellingen zijn niet heel goed voor komend weekend. Het wordt namelijk een van de koudste Pinksterweekeinden sinds jaren. Gelukkig schijnt de zon nog op vrijdag als we met de boot vanuit Lauwersoog vertrekken. Tijd om nog even van het zonnetje te genieten op het dek 😉

Photo Diary Live // SchiermonnikoogPhoto Diary Live // SchiermonnikoogSchiermonnikoog

Na aankomst op het eiland, maakten we een eerste rondje over het eiland. We gingen langs het bezoekerscentrum om een excursie met de Balgexpres te boeken en konden het natuurlijk niet laten om ook even over het strand te wandelen. De weidsheid op het strand, maakt het dat het een van mijn favoriete plekken is van het eiland. We hadden speciaal voor dit weekend een vlieger gekocht, ik had dit namelijk met een personeelsuitje gedaan vorig jaar en was zo enthousiast. Helaas was de vlieger niet helemaal compleet.

Photo Diary Live // SchiermonnikoogPhoto Diary Live // SchiermonnikoogPhoto Diary Live // Schiermonnikoog

Wandeling langs Vredenhof

Op zaterdagochtend zijn we eerst langs de winkels geweest voor een aantal boodschappen. Na de lunch zijn we gaan wandelen richting de bunker, vandaar uit naar begraafplaats Vredenhof en zo via een wandelpad richting het strand. Een van de routes die we pas kortgeleden ontdekten. Na een korte pauze op het strand bezochten we nog een kleinere bunker op het eiland. Je vindt op Schiermonnikoog nog redelijk wat sporen uit de oorlog.
Live Schiermonnikoog My Travel DiaryPhoto Diary Live // SchiermonnikoogPhoto Diary Live // SchiermonnikoogPhoto Diary Live // SchiermonnikoogPhoto Diary Live // SchiermonnikoogPhoto Diary Live // Schiermonnikoog

Meer lezen over Schiermonnikoog?

Photo Diary Live // Schiermonnikoog

Misschien vind je deze ook leuk om te lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *