Monthly Favorites // April 2018

Monthly Favorites // April 2018

Het klinkt heel cliché, maar de maand is echt voorbij gevlogen. Zeker als ik besef dat ik over een dikke maand al vakantie heb. Op een of andere manier gaat de tijd een stuk sneller nu het langer licht is en mooier weer. Het weekend van 20 april hadden we fantastisch weer en juist dat weekend verbleef ik in Laag Holland. Ik ontdekte niet alleen de regio, maar had een weekend vol eerste keren. En het zonnetje erbij, maakte dat weekend compleet. Verder had ik een heerlijke maand, maar besefte ik ook dat ik misschien een aantal knopen moest doorhakken. Benieuwd welke? Lees dan snel verder in mijn Monthly Favorites.

Monthly Favorites: Personal

Na mijn loop op Schiermonnikoog besloot ik mee te gaan trainen bij Groningen Atletiek. Ik wilde graag mijn houding verbeteren en kijken of er nog wat veranderd kan worden aan mijn looptechniek. Op dinsdagavond trainde ik een aantal keren mee. Nog niet eerder trainde ik met anderen, ik liep altijd alleen. Het was zeker even wennen, maar toch vond ik het fijn om een keer te proberen. Niet alleen met anderen trainen, maar ook de nieuwe trainingsvormen waren erg leuk. Toch ga ik er niet mee door. Waarom denk je vast? Ik wil niet de verplichting om weer een avond iets te hebben. Dat had je van te voren ook kunnen bedenken, klopt, maar toch wilde ik het zelf ervaren. Ik vind het erg leuk om met anderen te lopen, maar het is niet per se voor mij een stok achter de deur. Ik ga toch wel. Overigens deed ik in april ook mee aan een run: De Night Run in Utrecht. Ik liep gezellig met een vriendin de acht kilometer door de donkere straten van Utrecht, die wel versierd waren met leuke lichtjes.

Monthly Favorites // April 2018 Monthly Favorites // April 2018

Verder probeer ik mijn rust te pakken wanneer mogelijk. De weekenden zitten op een of andere manier volgepropt, dus ik moet mijn rust momentjes op andere momenten pakken. Daarnaast was de migraine aanval in de week van Koningsdag zo’n heftige dat ik echt plat lag. Mijn lichaam heeft er een week last van gehad. Wel een eye opener voor mijzelf. Ik heb minder gelezen afgelopen maand en ben zeker minder vaak naar de film geweest. Een reden voor mij om na vier jaar te stoppen met mijn abonnement. Ik ga straks ook drie weken op vakantie en vind het dan zonde om er mee door te gaan. Het moet uiteindelijk geen verplichting worden. Afgelopen maand heb ik dus een aantal verplichtingen losgelaten en dat voelt goed. Vorige maand besloot ik minder te bloggen omdat ik het idee had niet aan andere dingen toe te komen. Het los laten van drie keer per week bloggen koste even moeite, maar ik ben blij dat ik het gedaan heb. Ik heb nu meer tijd om mij ook op andere dingen van mijn blog te focussen.

Monthly Favorites: Blog

Afgelopen maand ging ik richting Laag Holland voor een bloggersevent. Het weekend van 20 april genoot ik van een mooie regio in combinatie met prachtig weer. We troffen het enorm dit weekend. Want zeg nou zelf, suppen en in een rib varen met een zonnetje is toch veel leuker. Ik maakte niet alleen kennis met de regio maar trof ook een leuke groep bloggers. Toen ik op zondagmiddag weer richting Groningen ging kon ik niet anders zeggen dan dat ik een fantastisch weekend heb gehad. Genoten van het weer, de leuke mensen, gelachen tijdens het rib varen en een prachtige omgeving verkend.

Monthly Favorites // April 2018

Mijn blog bestond afgelopen maand al weer twee jaar. Twee jaar waarin ontzettend veel leuke dingen heb mogen doen. Zoals ik op Facebook al melde, er komt nog een grotere terugblik met een winactie.
De Instagram foto met de meeste likes van afgelopen maand is de foto die ik maakte boven aan de Preekstoel in Noorwegen in 2015.

Monthly Favorites // April 2018

 

Monthly Favorites: Things I love

De dag na de run liepen we door Utrecht en besloten we bij Rabarber een taartje te eten.

Monthly Favorites // April 2018 Monthly Favorites // April 2018

Uit eten bij de nieuwe Mexicaan in Groningen: El Santo

Monthly Favorites // April 2018 Monthly Favorites // April 2018

Met de bloggers uit Groningen aten we bij Wadapartja op het terras!

Monthly Favorites // April 2018 Monthly Favorites // April 2018

Met Pasen wandelden we een rondje Paterswoldsemeer en maakten we een stop bij het Scandinavisch Dorp.

Monthly Favorites // April 2018

Ochtendje bloggen met Marcella bij The Pool.

Monthly Favorites // April 2018

Ook tijdens het weekend in Laag Holland maakte ik veel leuke dingen mee. Tijdens het rib varen had ik grootste lol met Marleen en Yvon op de achterbank, maakten we foto’s van de tulpen, sliep ik met Maud en Desi in een enorm huis, ervaarde ik de wiebelige plank bij het SUPpen, at ik bij fijne hotspots en reden we rond in eendjes.

Monthly Favorites // April 2018
Foto Marleen – Bijzonderplekje
Monthly Favorites // April 2018
Foto Desi – Foedsie
Monthly Favorites // April 2018
Foto Desi – Foedsie

Monthly Favorites // April 2018 Monthly Favorites // April 2018  Monthly Favorites // April 2018 Monthly Favorites // April 2018 Monthly Favorites // April 2018 Monthly Favorites // April 2018 Monthly Favorites // April 2018

Back to the nature in het bos vlakbij mijn ouders.

Monthly Favorites // April 2018

Monthly Favorites: Reizen

Afgelopen maand bezocht ik diverse bestemmingen. Zo ging ik een dagje naar Duitsland waar ik Gedenkstatte Esterwegen  bezocht in combinatie met shoppen bij Klahsen in Papenburg. Het weekend erna bracht ik een nachtje door in Utrecht bij een vriendin tijdens de Night Run. Vorig weekend zat ik van vrijdag tot en met zondag in Laag Holland en afgelopen weekend bleef ik in Groningen omdat er een werkweekend op het programma stond. De competitie zit er bijna op en ik heb nog een zaterdag staan om te werken voordat ik richting Denemarken ga.

Monthly Favorites // April 2018 Monthly Favorites // April 2018 Monthly Favorites // April 2018

Vooruitblik

Ook komende maand ben ik veel op pad. Ik heb al een aantal verplichtingen kunnen afstrepen, maar ik heb nog niet geleerd om mijn weekenden niet vol te proppen. Voor nu laat ik het redelijk gaan, de dagen die nog vrij zijn blok ik, maar na Denemarken ga ik hier wel om denken. Op Bevrijdingsdag werk ik nog, het weekend erna ga ik een dagje met mams op pad. Met Pinksteren zijn we een lang weekend op Texel en ik sluit de maand af in Rotterdam voor Traverse. In de laatste week ben ik jarig en aangezien ik geen fatsoenlijke avond meer in het weekend kon bedenken, doe ik dat maar lekker burgerlijk op de dag zelf.

Header foto – Desi – Foedsie

Misschien vind je deze ook leuk om te lezen

2 reacties

  1. Klinkt als een heerlijke maand! Wat deed je veel leuks, het plezier spat er vanaf. Fijn! Veel plezier op Texel én straks in Rotterdam. En dan lekker naar Spanje én Denemarken. Genieten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *