Monthly Favorites // Augustus 2018

Monthly Favorites // Augustus 2018

Augustus, de maand die ik eindigde op Schiermonnikoog. Alweer? Ja, alweer. Niet alleen om te ontspannen en van het laatste stukje van de zomer te genieten, maar ook voor een andere opdracht. Verder had ik een werkweekend, bezocht ik Wildlands in Emmen en had ik mijn hardloopwedstrijd. Daarnaast ging ik een aantal keren uit eten en had ik een onhandige move. Benieuwd hoe mijn maand was? Je leest het in de Monthly Favorites van augustus.

Monthly Favorites: Persoonlijk

Mijn eerste run sinds lange tijd stond op het programma: de Bommen Berendloop in Groningen. Van te voren twijfelde ik over de afstand, maar besloot toch voor de 4 mijl te gaan. Achteraf een goede keuze. Mijn lichaam werkte niet echt mee de afgelopen tijd en hierdoor was ik blij met deze afstand. De week voorafgaand aan de loop had ik een onhandige move. Na het rennen voelde ik mijn achillespees en die wilde ik dan ook even koelen. Hoppa, been op het icepack en koelen maar. Ondertussen was ik rustig de folders aan het kijken en na 10 minuten ging ik even kijken hoe het met mijn been was. Niet zo goed helaas, de huid was bevroren.. Oeps. Gelukkig voelde ik verder geen pijn. De volgende dag bleek de plek een soort brandwond te zijn geworden waar in de loop van de dag blaasjes op kwamen. Na twee dagen met redelijk wat last ging het gelukkig zondag beter. En inmiddels heb ik alleen nog een herinnering aan deze onhandige move 😉 Mijn run ging gelukkig goed en ben zeer tevreden met de tijd.

Monthly Favorites // Augustus 2018Monthly Favorites: Blog

Nog steeds ben ik blij met mijn keuze om naar twee blogs in de week te gaan. Ik weet nu al af en toe niet waar ik de tijd vandaan moet halen om twee blogs per week te publiceren. Naast YTG heb ik namelijk nog een aantal klussen lopen. Zo was ik deze keer op Schiermonnikoog voor business & pleisure 😉 Heerlijk dat beide dingen te combineren zijn. Afgelopen maand was een prima maand voor YTG en ik vind het dan ook leuk om te zien dat er tegenwoordig meer diversiteit is in de top artikelen.

Monthly Favorites // Augustus 2018Monthly Favorites // Augustus 2018

Monthly Favorites: Things I like

Foto’s van het dagje naar Schiermonnikoog begin augustus

Monthly Favorites // Augustus 2018 Monthly Favorites // Augustus 2018 Monthly Favorites // Augustus 2018 Monthly Favorites // Augustus 2018

Wandelingen in de natuur o.a. in Zuidlaren, Dwingeloo en rondom het Patersewoldsemeer.

Monthly Favorites // Augustus 2018 Monthly Favorites // Augustus 2018 Monthly Favorites // Augustus 2018 Monthly Favorites // Augustus 2018Monthly Favorites // Augustus 2018

Vroeger gingen wij redelijk vaak naar de dierentuin in Emmen. Sinds het over gegaan is in Wildlands ben ik er nog niet geweest. Dure entreekaartjes weerhielden mij ervan een kijkje te nemen, gelukkig kun je via airmiles een stuk goedkoper heen. Wildlands lijkt totaal niet meer op de oude dierentuin, wat ik persoonlijk heel jammer vind. Het is meer een belevenispark geworden in plaats van een plek waar je komt om dieren te kijken. Jammer.Monthly Favorites // Augustus 2018 Monthly Favorites // Augustus 2018

Uit eten in augustus. Van de Sushi Mall, de Beren, de Toxbar op Schiermonnikoog en de Stadstuin in Groningen.

Monthly Favorites // Augustus 2018 Monthly Favorites // Augustus 2018 Monthly Favorites // Augustus 2018

Midweek op Schiermonnikoog

Monthly Favorites // Augustus 2018Monthly Favorites // Augustus 2018Monthly Favorites // Augustus 2018 Monthly Favorites // Augustus 2018 Monthly Favorites // Augustus 2018 Monthly Favorites // Augustus 2018 Monthly Favorites // Augustus 2018 Monthly Favorites // Augustus 2018

Monthly Favorites: Reizen

In augustus was ik twee keer op Schiermonnikoog te vinden, een keer voor een dag tijdens de hittegolf en afgelopen week om werk en ontspannen te combineren. Schiermonnikoog blijft mijn favoriete Waddeneiland, dus wanneer ik die kant op kan, graag. Afgelopen maand boekte ik ook mijn vliegticket naar Londen. Het hotel had ik al geboekt, nu was het nog wachten op goede tickets. De actie van Groningen Airport liep net een dag te vroeg af en daarom besloten we maar een dag eerder die kant op te gaan. We vliegen nu op de donderdag richting South end on the Sea en blijven daar een nachtje voordat we naar Londen afreizen. Een korte vooruitblik op september, want dan gaat mijn reis naar Canada eindelijk beginnen. Ik weet al ongeveer een jaar dat ik die kant op ga en nu is het bijna zover. Ik ga 2,5 weken rondreizen in West -Canada.

 

Misschien vind je deze ook leuk om te lezen

2 comments

  1. Jeeeej, de maand dat je naar Canada gaat! Wat een fijn vooruitzicht! Wij gaan deze maand dan eindelijk weer eens naar Schier!

    1. Leuk dat jullie eindelijk naar Schier gaan. Al een datum in gedachten?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *