Monthly Favorites // Januari 2017

Monthly Favorites: Januari 2017

Een maand waarin ik in Nederland bleef. Waarin ik ook niet zoveel behoefte had aan drukte. Dus heerlijk genieten van het moois in de omgeving. Begon het nieuwe jaar met familie, zag mijn vriendinnen geregeld. Ik ging een weekendje logeren in Amersfoort en een dagje Rotterdam. Om reisinspiratie op te doen bezocht ik de Reis Beurs in Groningen, waar ik een hele inspirerende Chris Zegers hoorde. En daarnaast ook tijd voor ontspanning; films en series werden gekeken en ging verder met het vele lezen waar ik 2016 mee eindigde. Tijd voor mijn Monthey Favorites van januari.

Personal

Ik probeerde enigszins de challenge van Zakenmeisje te volgen. Goed om eens stil te staan bij wat je eigenlijk wil. Ik heb nog niet alle challenges afgemaakt, maar ik vond de challenge om een vision board te maken leuk om te doen en aangezien dit al een tijdje op mijn lijstje staat, ben ik aan het zoeken gegaan op Pinterest. Goed om je droombeelden te zien in een afbeelding.

Blog

Afgelopen maand kwamen er twee interviews online. Op CityZapper vertelde ik over Groningen en op Traveljunks over mijn reizen.

Monthly Favorites: Januari 2017

Monthly Favorites: Januari 2017

Overigens kwam mijn eerste interview op Your Travel Guide ook online. Ik interviewde Kenny van USA365.nl over zijn Route 66 roadtrip. Het interview kun je hier nalezen.

Things I Love

Monthly Favorites: Januari 2017

Uitgebreide lunch op nieuwjaarsdag met de familie

Monthly Favorites: Januari 2017

Fotoboek voor een vriendin die 30 werd

Monthly Favorites: Januari 2017

Monthly Favorites: Januari 2017

Monthly Favorites: Januari 2017

Monthly Favorites: Januari 2017

Weekendje Utrecht – Amersfoort

Monthly Favorites: Januari 2017

Op de Reis Beurs met Chris Zegers

Monthly Favorites: Januari 2017

Monthly Favorites: Januari 2017

Uit eten met Marcella bij The Pool in Groningen

Monthly Favorites: Januari 2017

Monthly Favorites: Januari 2017

Dagje Rotterdam

Monthly Favorites: Januari 2017

Met mijn ouders op donderdag naar de premierefilm – deze keer gingen we naar Manchester by the Sea.

Monthly Favorites: Januari 2017

Monthly Favorites: Januari 2017

Lopend naar mijn werk, de zon zien opkomen. De eerste nog zonder ijs op het kanaal.

Fotografie

Afgelopen maand probeerde ik iedere week mijn camera te pakken om een foto te maken met mijn nieuwe 50mm lens.

Monthly Favorites: Januari 2017

Monthly Favorites: Januari 2017

Monthly Favorites: Januari 2017

Monthly Favorites: Januari 2017

Ik ben nog druk aan het oefenen met de juiste instellingen 🙂

Vooruitblik

In februari ga ik mijn eerste reis maken van 2017. Ik vlieg naar Stockholm waar ik een paar dagen blijf. Verder staat het Internationaal Film Festival Rotterdam in Groningen nog op het programma waar ik vrijwilliger ben. Altijd leuk om verrast te worden met pareltjes van over de hele wereld. Kortom een leuke maand voor de boeg.

Misschien vind je deze ook leuk om te lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *