Monthly Favorites // Juli 2018

Monthly Favorites // Juli 2018

Inmiddels ben ik al weer een maand thuis en zit ik al weer vol in het werk ritme. Zo’n vakantie gevoel houd je helaas niet zo lang vast. Afgelopen maand was het natuurlijk prachtig weer en daar probeerde ik dan ook van te genieten als ik vrij was. Een dagje Zwolle, een weekendje Schier, dagje Amersfoort, Babyshower in het Noorderplantsoen, genoeg mogelijkheden om van het mooie weer te genieten naast het werk. Bekijk mijn maandelijkse favorieten van juli.

Monthly Favorites: Persoonlijk

Ik kwam opgeladen terug uit Denemarken en dat voelde heel goed. Toch heb je al snel weer een ander ritme te pakken en ben je het vakantiegevoel zo weer kwijt. De balans werk en ontspannen is er een waar ik nog steeds mee aan het werk moet. Gelukkig kon ik het vele lezen na de vakantie volhouden en vond ik daarin mijn ontspanning. Voor het hardlopen had ik een schema gemaakt richting de eerste wedstrijden na de zomer, maar helaas gooide mijn lichaam even roet in het eten. Ik ben nu weer de oude, maar aan een lange duurloop moet ik nog even niet denken. Gelukkig zijn de lopen niet enorm lang en weet ik dat ik het mentaal ook wel uitloop.Monthly Favorites // Juli 2018

 

Monthly Favorites: Blog

Afgelopen maand sliep ik voor YTG bij Hotel van der Valk in Hoogkerk (Groningen). Ik sliep al eerder in eigen stad in het Student Hotel in Groningen en het voelt toch apart om als toerist in eigen stad te slapen. Toch heb ik wel nieuwe inzichten gekregen na mijn overnachting. Welke? Dat lees je binnenkort op YTG. Daarnaast vond ik het leuk om te zien dat bepaalde oude artikelen ineens veel gelezen werden deze maand.

Monthly Favorites // Juli 2018

Monthly Favorites: Things I like

Begin juli ging ik een paar dagen Schier. Ondanks dat ik al zo vaak op het eiland ben geweest, blijf ik het een fantastisch eiland vinden. We sliepen in een prachtige accommodatie met een fantastisch dakterras. Zondag bleek uiteindelijk de mooiste dag qua weer en de wandeling in de branding was echt heerlijk om te doen.
Monthly Favorites // Juli 2018 Monthly Favorites // Juli 2018 Monthly Favorites // Juli 2018 Monthly Favorites // Juli 2018 Monthly Favorites // Juli 2018 Monthly Favorites // Juli 2018 Monthly Favorites // Juli 2018 Monthly Favorites // Juli 2018

Monthly Favorites // Juli 2018

Vriendinnetjes in Zwolle tijdens Lepeltje Lepeltje, lunchen in Groningen en tijdens de babyshower in het Noorderplantsoen.

Monthly Favorites // Juli 2018 Monthly Favorites // Juli 2018

Mijn favoriete boekhandel van Nederland: Waanders in Zwolle.

Na het bezoek aan Amersfoort besloten we onderweg nog te stoppen in Harderwijk. Vroeger ooit wel eens geweest bij het Dolfinarium, maar niet in het plekje zelf. Een leuk en schattig plekje waar ik zeker nog een keer naar terug wil.

Monthly Favorites // Juli 2018Hardlopen in de buurt van de Drentse Aa.

Monthly Favorites: Reizen

Een kort weekend bracht ik door op Schiermonnikoog. We hadden de zondag super mooi weer en genoten van het strand en de zon. Het appartement waar we sliepen was heel fijn en enorm groot. Maandag hadden we helaas wat minder weer, maar ook dan is Schiermonnikoog prima om te verkennen, we doken een onbekend wandelpad in het bos in en kwamen op nieuwe plekken. Op de laatste dag zag het er naar uit dat we een sombere dag zouden krijgen, maar aan het eind van de middag lagen we heerlijk in de zon bij het strand. Daarnaast boekte ik afgelopen maand het hotel voor mijn stedentrip naar Londen. Onze jaarlijkse vader-dochter trip gaat deze keer die kant op. Ik ben er een aantal jaren geleden al eens geweest, maar ga graag nog een keer Londen ontdekken.

Monthly Favorites // Juli 2018Monthly Favorites // Juli 2018

Misschien vind je deze ook leuk om te lezen

2 comments

  1. Jeej, fijne maand had je. Fijne dingen gedaan! Leuk joh, lekker naar Londen. Wij gaan er over een paar weken naartoe! #zinin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *