Monthly Favorites // Juni 2018

Mijn vakantie zit er helaas weer op. Ik ben afgelopen vrijdag weer begonnen met werken en ondertussen ook weer begonnen met bloggen voor YTG. Ik maakte kennis met een aantal mooie bestemmingen afgelopen maand tijdens een persreis naar Spanje en een rondreis in Denemarken. Genoeg bloginspiratie de komende tijd voor YTG. Daarnaast pakte ik ook een aantal dingen op die bleven liggen en het to do lijstje van Traverse. Back in business al weer.

Monthly Favorites: Persoonlijk

Afgelopen maand was ik grotendeels niet thuis te vinden. Aan het einde van de maand mei zorgde dat voor een beetje onrust. Ik had nog redelijk wat op mijn to do list staan en had de rust nog niet gevonden omdat ik in mei ook redelijk wat van huis was. Voor mij kwam de vakantie dan ook als geroepen. In de eerste week van juni ben ik op persreis in Spanje geweest. Ik was welgeteld een dag thuis en de volgende dag vertrok ik richting Denemarken voor een vakantie van 2,5 weken. Een vakantie waarin we genoeg dingen op de planning hadden, maar waar ik ook tot rust wilde komen. Even wilde opladen. En dat is gelukt. Met huisjes in de natuur, de rust van de natuur, ontspannen en boeken lezen, kwam ik tot rust. Nu hopen dat ik het nog even vast kan houden aangezien de eerste projecten zich al aandienen.

Monthly Favorites // Juni 2018

Monthly Favorites: Blog

In de eerste week van juni mocht ik mee op persreis op uitnodiging van OD Hotels. Zij hebben een drietal hotels in Spanje die we allemaal bezochten. We begonnen op Ibiza waar we een nacht verbleven voordat we richting Mallorca vertrokken en sloten de trip af in Barcelona. Vier dagen en vier vluchten, weinig tijd om echt de omgeving te zien, maar toch kan ik er genoeg uithalen voor YTG. Zowel de kennismaking met Barcelona als Ibiza smaken naar meer. Binnenkort kun je dan ook de eerste blogs lezen op YTG.Monthly Favorites // Juni 2018 Monthly Favorites // Juni 2018

Afgelopen maand kwamen er geen nieuwe blogs op YTG. Net als vorig jaar een bewuste keuze. Ik neem tijdens mijn ‘vakantie’ bewust even stap terug. Even tijd om op te laden en nieuwe inspiratie op doen. Even kijken wat ik de komende tijd wil met YTG, waar ik mij op wil focussen. Ook na Traverse zit ik vol ideeën en had ik een lijst met punten waar ik aan wil werken. Hier ben ik ondertussen al mee bezig geweest afgelopen week en het voelt goed om ook even tijd te nemen voor dit soort dingen. Want ook de bijzaken zijn soms belangrijk dan alleen maar nieuwe content online zetten.

Monthly Favorites: Things I like

Favorieten van Ibiza, Mallorca en Barcelona. Prachtige hotels en heerlijk eten die vier dagen en ook nog wat van de omgeving kunnen zien!

Monthly Favorites // Juni 2018

Uit eten met collega’s in GroningenMonthly Favorites // Juni 2018

Denemarken; een mix aan schattige steden, fijne natuur en lekker eten. En relaxen 🙂Monthly Favorites // Juni 2018 Monthly Favorites // Juni 2018 Monthly Favorites // Juni 2018 Monthly Favorites // Juni 2018 Monthly Favorites // Juni 2018 Monthly Favorites // Juni 2018 Monthly Favorites // Juni 2018 Monthly Favorites // Juni 2018 Monthly Favorites // Juni 2018 Monthly Favorites // Juni 2018 Monthly Favorites // Juni 2018 Monthly Favorites // Juni 2018 Monthly Favorites // Juni 2018

Het laatste weekend van juni bracht ik door in Amsterdam en Groningen. Van bootje varen, tot uit eten en beachvolleybal kijken op de Grote Markt.

Monthly Favorites: Reizen

Ik maakte dus redelijk kort kennis met Ibiza, Mallorca en Barcelona. Bestemmingen waar ik nog niet eerder was geweest, maar zeker de moeite waard zijn om te bezoeken. Daarna vertrok ik richting Denemarken op rond reis. Vier bestemmingen kozen we uit als uitvalsbasis om vandaar uit de omgeving te verkennen. Ik maakte opnieuw kennis met Kopenhagen en Odense, maar ontdekte veel nieuwe plekken. Steden als Roskilde en Aarhus, natuurgebieden als Stevsn Klint, Mols Bjerge en Romo, stuk voor stuk prachtige gebieden in Denemarken.  We kozen bewust voor huizen in de natuur, even geen prikkels meer na een dagje stad, maar het enige geluid om je heen van de natuur.

Monthly Favorites // Juni 2018

Misschien vind je deze ook leuk om te lezen

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *