Monthly Favorites // Mei 2018

Monthly Favorites // Mei 2018

Met het afsluiten van de maand mei staat voor mij de vakantie voor de deur. In de eerste week van juni ga ik op persreis en daarna roadtrippen in Denemarken. Maar niet voordat ik terug kijk op de maand mei. De maand waarin ik drie verschillende Waddeneilanden bezocht, overigens totaal niet verkeerd met de weersomstandigheden in de weekenden van mei. De maand waarin ik veel mijn koffer pakte en die ik uiteindelijke afsloot met Traverse in Rotterdam. Ow ja en ik werd ook nog eens 31 😉

Monthly Favorites: Personal

In april besloot ik wat verplichtingen te schrappen. Het voelde goed om wat knopen door te hakken, al duurde dat wel even. Mei was voor mij een maand waarin ik veel op pad was. Waarin ik drie Waddeneilanden verkende, maar waarin ik ook weinig tot rust kwam. Niet dat de weekenden weg niet leuk waren, maar soms is het ook goed om even thuis te zijn. Komende maand hoop ik wat meer tot rust te komen. En ook de maanden erna probeer ik wat minder dingen te plannen en eens een lazy sunday te houden.

Ik liep afgelopen jaar zoveel meer dan het jaar ervoor en het werd dan ook tijd voor nieuwe hardloopschoenen. Altijd een duur grapje, maar niet als je vergelijkt hoe lang je er eigenlijk mee kunt doen. Het werd de opvolger van mijn oude schoen en dan in een kleur die lekker snel vies wordt 😉

Monthly Favorites // Mei 2018

Monthly Favorites: Blog

Mijn besluit om van drie blogs naar twee blogs per week te gaan bevalt nog heel goed. Zeker nadat ik afgelopen weekend bij Traverse in Rotterdam was, een evenement door en voor reisbloggers, weet ik dat ik mij op zoveel meer dingen nog kan richten. Wat heb ik veel inspirerende verhalen gehoord en wat weet ik dat ik nog veel kan verbeteren. SEO, pitchen, Lightroom, LinkedIn, van alles kwam voorbij. Komende week ga ik even op een rijtje zetten wat ik allemaal gehoord heb en waar ik mee aan de slag kan. Ik hoef mij in ieder geval niet te vervelen komende tijd. Daarnaast ga ik mij ook richten op een aantal ‘bijzaken’, maar daarover later meer.Monthly Favorites // Mei 2018Monthly Favorites // Mei 2018

Monthly Favorites: Things I love

Wedstrijdje voetballen met het personeel in het Noordlease Stadion.

Monthly Favorites // Mei 2018 Monthly Favorites // Mei 2018

Met collega’s een wine and dine bij de Makro in Groningen.

Monthly Favorites // Mei 2018

Fotograferen op Borkum.

Monthly Favorites // Mei 2018Monthly Favorites // Mei 2018

Buiten eten op TexelMonthly Favorites // Mei 2018

Hardlopen door de duinen van Texel.

Monthly Favorites // Mei 2018

Uit eten bij de Beren in Groningen met paps.

Monthly Favorites // Mei 2018

Uit eten bij Happy Italy met Sieds.

Monthly Favorites // Mei 2018

Genietmomentjes in de zon op Schier.

Monthly Favorites // Mei 2018

En bij het Paterswoldsemeer.

Monthly Favorites // Mei 2018

Genietmomentjes op Texel.

Monthly Favorites // Mei 2018 Monthly Favorites // Mei 2018 Monthly Favorites // Mei 2018 Monthly Favorites // Mei 2018Monthly Favorites // Mei 2018 Monthly Favorites // Mei 2018 Monthly Favorites // Mei 2018

Weekendje Rotterdam

Monthly Favorites // Mei 2018Monthly Favorites // Mei 2018 Monthly Favorites // Mei 2018 Monthly Favorites // Mei 2018 Monthly Favorites // Mei 2018

Monthly Favorites: Reizen

Ik bezocht afgelopen maand drie verschillende Waddeneilanden. Texel stond al een tijdje gepland met Pinksteren. De andere twee waren spontaan. Voor Schiermonnikoog werd ik gevraagd om te helpen bij It Aude Kolonyhus en daardoor verbleef ik een nachtje op Schiermonnikoog. Met mams ging ik een dagje Borkum omdat er afgelopen maand nog een leuke aanbieding was voor een treinkaartje en een bootkaartje. Het Pinksterweekend verbleef ik met familie op Texel. Drie totaal verschillende eilanden, met ieder zijn eigen karakter en charme. De meimaand sloot ik af in Rotterdam bij Traverse. Een zeer inspirerend weekend waarin ik super veel heb geleerd en natuurlijk heb ik nog een klein beetje van Rotterdam kunnen zien.

Monthly Favorites // Mei 2018 Monthly Favorites // Mei 2018 Monthly Favorites // Mei 2018Monthly Favorites // Mei 2018

Vooruitblik

Komende maand heb ik grotendeels vakantie. In de eerste week vertrek ik op persreis naar Ibiza, Mallorca en Barcelona. Op dit moment heb ik nog niet veel informatie, dus ik ben benieuwd. Daarna rijden we richting Denemarken om daar iets meer dan twee weken te verblijven. Een hernieuwd kennismaking met Kopenhagen en Odense voor mij. We verblijven op vier verschillende plekken in het zuiden van Denemarken. Ik heb net als vorig jaar besloten om geen blogs online te plaatsen. Ik heb gemerkt dat het echt werkt voor mij. Even de focus op de bestemming zelf en nieuwe inspiratie op doen.

Misschien vind je deze ook leuk om te lezen

5 reacties

  1. Wat een toffe mei had jij én jouw vooruitzichten voor juni vind ik nog leuker. Dat klinkt als een toffe persreis volgende week, geniet ervan!

    1. Thanks! Ik had inderdaad een leuke maand en ik denk dat de volgende ook echt heerlijk gaat worden! 🙂

  2. Ohh dat event lijkt mij ook erg leuk, maar helaas was ik niet in de buurt. Hoewel ik nu liever in het buitenland zit haha. En goes je rust nemen hoor, vooral op reis lekker genieten, dingen opschrijven en de blogposts komen erna wel! Groetjes Evelyn

  3. Heerlijke maand had je, lekker veel op de eilanden geweest. Ik kijk uit naar je blogs over je reizen naar Spanje en Denemarken. Maar eerst lekker bijkomen. Geniet van je komende vrije dagen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *