Monthly Favorites // November 2019

Monthly Favorites // November 2019

Waar ik in mijn vorige Monthly Favorites nog over de terugkomst vanuit Canada schreef, voelt het voor mij alsof het al weer lang geleden is. Ik ben ook alweer 1,5 maand thuis. En ondertussen heb ik het een na laatste reisje van 2018 er al weer op zitten. Ik verbleef een lang weekend op Schiermonnikoog waar winterse temperaturen voorbij kwamen. Verder kreeg ik afgelopen maand de Hallo New York reisgids onder ogen en daar moest natuurlijk even op geproost worden. 

Monthly Favorites: Persoonlijk

Nu het einde van het jaar in zicht is, kijk ik stiekem al naar 2019. Ik ben niet alleen reisplannen aan het maken, waarover binnenkort meer, maar ook plannen voor YTG. Stiekem vind ik dit erg leuk om te doen. Zeker het maken van reisplannen, want ik word altijd erg onrustig als ik geen reizen in het vooruitzicht heb. Herkenbaar? Ik vond afgelopen maand redelijk de balans weer terug maar kwam mijzelf toch weer even tegen op Schiermonnikoog. Wat onzekerheden op het werk (niets ernstigs) waar ik over na moest denken en wat andere frustraties zorgden ervoor dat ik deze keer meer rust nam op het eiland. Niet alleen maar gaan en wandelen, af en toe even een pauze overdag om mijn hoofd leeg te maken. En uiteindelijk valt alles na Schier weer op zijn pootjes. Toch altijd weer fijn.

Monthly Favorites // November 2019

Monthly Favorites: Blog

Ik ben al aan het vooruit kijken naar de week tussen kerst en oud en nieuw & 2019. Ik heb een lijstje gemaakt van dingen die ik graag wil oppakken voor in de vrije week en plannen voor het nieuwe jaar. Bestemmingen die ik graag wil bezoeken, maar ook dingen waar ik aan wil werken. Ik plan mijn blogs tot mijn reis naar Londen en publiceer aan het eind van het jaar de traditionele overzichten. Mijn reisplannen maak ik bekend in 2019. En dat er al heel wat bestemmingen op het lijstje staan kan ik al wel verklappen. Voor het artikel Boeken over Amerika ben ik begonnen in een enorme pil over Detroit. Tot nu toe zeker een aanrader en erg interessant voor Amerika Fans. Monthly Favorites // November 2019

Voor mijn blog mocht ik een wereldkaart uitzoeken bij Wereldkaarten.nl. Aangezien ik niet echt muren heb om dingen aan op te hangen kozen mijn ouders voor deze collage op canvas.

Monthly Favorites // November 2019 Monthly Favorites // November 2019

Monthly Favorites: Things I like

Lunchen bij Food Matterz

Monthly Favorites // November 2019

Monthly Favorites // November 2019

Dagje Rotterdam met Kenny. Nieuwe hotspots ontdekt en Delfshaven.

Monthly Favorites // November 2019 Monthly Favorites // November 2019 Monthly Favorites // November 2019Monthly Favorites // November 2019

Proosten op de reisgidsMonthly Favorites // November 2019

Monthly Favorites // November 2019

Weekend Schier met herfstplaatjes en natuurlijk warme chocolademelk

Monthly Favorites // November 2019 Monthly Favorites // November 2019 Monthly Favorites // November 2019 Monthly Favorites // November 2019 Monthly Favorites // November 2019Monthly Favorites // November 2019

De buit van het Sint spel op het werkMonthly Favorites // November 2019

Monthly Favorites: Reizen

Afgelopen maand bracht ik een paar dagen met mams door op Schiermonnikoog. De zaterdag en zondag hadden we een strakblauwe lucht, maar wel koud. Maandag en dinsdag waaide het ongeveer windkracht 6 en een koude wind, lekker uitgewaaid dus. We maakten een aantal kleine wandelingen en genoten van onze studio. Ik rende twee keer ‘s ochtends en genoot van mijn favoriete eiland. Volgende maand staat het laatste reisje van 2018 op de planning: een lang weekend Londen waar we de kerstsfeer gaan proeven. Ik ga deze keer met mijn vader voor ons jaarlijkse vader-dochter tripje. Ik ben al een keer in Londen geweest, zo’n 7 jaar geleden alweer, dus de stad is redelijk nieuw voor mij. Monthly Favorites // November 2019

Misschien vind je deze ook leuk om te lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *