Monthly Favorites // September & oktober 2018

Monthly Favorites // September & oktober 2018

Deze keer twee maanden in een want vorige maand zat ik namelijk in Canada! Een droomreis waar ik al een jaar over aan het dromen was. Inmiddels ben ik al weer 2 weken thuis en zit ik helaas al weer in het ritme. Bereid je voor op extra veel foto’s van Canada en extra favoriete momenten van september en oktober in een! En niet te vergeten: Hallo! New York, de reisgids voor New York komt deze week uit. Het leuke hiervan is dat er zowel teksten als foto’s van mij in staan!

Monthly Favorites: Persoonlijk

Afgelopen twee maanden waren wel een uiterste. Ik beleefde superfijne momenten, maar zag ook in dat je niet altijd maar door kunt gaan. Mijn migraine aanvallen zetten mij met beide benen op de grond, normaal kan ik wel redelijk nog doorgaan met pijnstillers, deze keer was mijn lichaam er klaar mee. Even de waarschuwing dat je niet altijd maar door kunt gaan. Daarentegen heb ik mij nog nooit zo rustig gevoeld op reis. Wanneer ik alleen reis wil ik nog wel eens doorgaan en heb ik soms iemand nodig die mij remt en ja die was er natuurlijk nu niet. Stiekem ben ik trots op de manier waarop ik heb gereisd afgelopen keer in Canada.. Daarnaast ging ik best een aantal keren uit mijn comfort zone door te gaan wandelen in gebieden waar regelmatig beren gespot worden. Je kunt en durft toch meer dan je denkt.

Monthly Favorites // September & oktober 2018

Reisgids

Voor degenen die het nog niet weten, ik ben freelance redacteur bij NWYRK Media. We zijn druk bezig een website online te zetten en vorige week kwam de eerste echte reisgids Hallo! New York uit. Ik kon helaas niet bij de boekpresentatie aanwezig zijn vanwege mijn werk afgelopen vrijdag. In de reisgids vind je een aantal teksten en foto’s die ik heb geschreven, daar ben ik natuurlijk wel een beetje trots op!Monthly Favorites // September & oktober 2018

Monthly Favorites: Blog

Afgelopen twee maanden kwamen er minder blogs online. Ik nam zoals gewoonlijk mijn ‘pauze’ tijdens mijn verblijf in Canada om daar optimaal te kunnen genieten. En zelfs nadat ik terug was, was het nog een weekje rustig. De jetlag en de combinatie van antibiotica en luchtwegeninfectie zorgde ervoor dat ik echt moest inkomen vorige week. Het lijkt wel alsof de jetlags steeds erger worden. Inmiddels ben ik weer up and running en staan de eerste blogs over Canada zelfs al online. Vorige week was ik weer aanwezig bij TravelPressentation in Utrecht. Leuk om weer even bij te kletsen met andere bloggers en ook om bij een aantal bedrijven te pitchen.

Monthly Favorites // September & oktober 2018

Monthly Favorites: Things I like

Op excursie naar de Engelsmanplaat in de Waddenzee.

Monthly Favorites // September & oktober 2018

Bruiloft van een vriendin van vroeger

Monthly Favorites // September & oktober 2018

Familiedag in Gramsbergen

Monthly Favorites // September & oktober 2018 Monthly Favorites // September & oktober 2018 Monthly Favorites // September & oktober 2018

Even kort bijkletsen met Jacomijn van Safe & Healthy Travel vlak voordat ik naar Canada vertrok.

Monthly Favorites // September & oktober 2018

Fijne dagen in Edmonton

Monthly Favorites // September & oktober 2018 Monthly Favorites // September & oktober 2018

Monthly Favorites // September & oktober 2018

De paar dagen in Banff waarin ik weer even wist wat sneeuw was.

Monthly Favorites // September & oktober 2018 Monthly Favorites // September & oktober 2018 Monthly Favorites // September & oktober 2018 Monthly Favorites // September & oktober 2018 Monthly Favorites // September & oktober 2018 Monthly Favorites // September & oktober 2018 Monthly Favorites // September & oktober 2018 Monthly Favorites // September & oktober 2018 Monthly Favorites // September & oktober 2018 Monthly Favorites // September & oktober 2018Monthly Favorites // September & oktober 2018

In Jasper maakte ik vooral kennis met wildlife en prachtige natuurgebieden

Monthly Favorites // September & oktober 2018 Monthly Favorites // September & oktober 2018 Monthly Favorites // September & oktober 2018 Monthly Favorites // September & oktober 2018 Monthly Favorites // September & oktober 2018 Monthly Favorites // September & oktober 2018 Monthly Favorites // September & oktober 2018 Monthly Favorites // September & oktober 2018 Monthly Favorites // September & oktober 2018Monthly Favorites // September & oktober 2018

Vanuit Jasper vertrok ik met de trein van Via Rail  naar Vancouver, een 18 uur durende reis die wel langer had mogen duren. Niet alleen fijne uitzichten vanuit mijn bed, het eten was ook erg goed.

Monthly Favorites // September & oktober 2018 Monthly Favorites // September & oktober 2018 Monthly Favorites // September & oktober 2018

In Vancouver belande ik weer in de herfst. Ik zocht de natuur op rondom de stad en zag walvissen in de wateren rondom Vancouver. Een fijne stad om af te sluiten als je net uit de natuur komt, want die kun je hier nog opzoeken. Monthly Favorites // September & oktober 2018 Monthly Favorites // September & oktober 2018 Monthly Favorites // September & oktober 2018 Monthly Favorites // September & oktober 2018 Monthly Favorites // September & oktober 2018 Monthly Favorites // September & oktober 2018 Monthly Favorites // September & oktober 2018 Monthly Favorites // September & oktober 2018 Monthly Favorites // September & oktober 2018Monthly Favorites // September & oktober 2018Monthly Favorites // September & oktober 2018

Terug in Nederland bijkletsen met Janet en Anneloes bij Pernikkel en uit eten met een oud collega bij de Uurwerker.

Monthly Favorites // September & oktober 2018Monthly Favorites // September & oktober 2018

Monthly Favorites: Reizen

Afgelopen maand maakte ik mijn droomreis in Canada, eentje die ik echt van mijn bucketlist kon afstrepen. En terecht. De natuur in Jasper en Banff is zo magisch dat ik stiekem wel heimwee heb naar deze plekken. Ook naar Vancouver die ik in volle herfstglorie aantrof. Een stad van waaruit je zo in de natuur bent. Stiekem vraag ik mij altijd af of ik dat ook zou doen als ik er zou wonen. De reis in Canada heeft mij wel aan het denken gezet en ik wil zeker meer reizen van mijn bucketlist gaan afstrepen komende jaren. Ik ben al begonnen met het kijken voor reizen in 2019 en heb daarvan ook al wat vaststaan inmiddels.

Monthly Favorites // September & oktober 2018

Vooruitblik november

Voor november heb ik geen grote reizen op de planning staan. Ik ga een avond /dag richting Utrecht en reis dan door naar Rotterdam. Verder hoop ik nog even richting Schiermonnikoog te gaan om nog iets van de wandelmaand mee te pakken. Natuurlijk moet er ook gewerkt worden in de weekenden, het normale leven gaat gewoon door. In december ga ik Londen ervaren in de kerstsfeer, dus mocht iemand nog tips hebben!

 

Misschien vind je deze ook leuk om te lezen

4 reacties

 1. Leuk overzicht en spot ik daar mezelf even op de foto haha, waar heb je die vandaan getoverd?

  En zo stoer dat je alleen naar Canada ging!

 2. Wauw, wat een prachtige foto’s uit Edmonton en omgeving!
  Helaas, – nou je de reden dat ik er niet bij kon zijn was eigenlijk heel tof – was ik dit jaar niet op de Travelpressentation aanwezig, ik zat namelijk in Brazilië!

  Mooie vooruitzichten ook, trouwens. Rotterdam vind ik persoonlijk leuker en leuker worden. Ik ben er morgen voor een bliksembezoek. En Londen in Kerstsfeer, beter kun je het (reis)jaar niet afsluiten, lijkt me zo.

  Happy Travels!

  1. Ook niet verkeerd om in Brazilië te zijn 🙂 Goede reden lijkt mij! En inderdaad nog heerlijke vooruitzichten dit jaar. Heel veel zin in!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *