Persoonlijk // Reisplanning 2017

Personal: Reisplanning 2017

 

De lijstjes met bestemmingen voor 2017 vliegen je om de oren op het internet. Mocht je nog niet weten waar je naar toe wilt in 2017? Genoeg inspiratie online. Hier komen ook mijn nieuwe bestemmingen vandaan. Niet alleen de reisplannen van bloggers, ook instagram en pinterest zijn goede bronnen voor het maken van nieuwe reisplannen. Toch blijft het altijd lastig, want er is zoveel moois te zien in de wereld.

Voorgaande jaren was het plannen van reizen nooit een probleem voor mij, de reizen werden in de loop van het jaar wel ingevuld. Al vond ik het altijd fijn als ik iets in het vooruitzicht had. Dit jaar kijk ik er anders naar. En word ik er ook meer mee geconfronteerd. De lijstjes zijn leuk om inspiratie op te doen, maar af en toe word ik er onrustig van. Ik kom reizen tegen die ik ook graag zou maken, dus mijn bucketlist wordt alleen maar langer en voor komend jaar dienen er keuzes gemaakt te worden.
Personal: Reisplanning 2017

Voorlopige reisplanning 2017

Waar ik voorgaande jaren rond de jaarwisseling vaak al wel wist waar mijn ‘grote’ vakantie naar toe zou gaan, is deze dit jaar nog niet gepland. Ja, de 3 weken vrij in juni staan vast, maar verder nog niet. Voor de mensen die mij kennen, ik ben een planner, dus het open staan van een aantal dingen zorgde voor onrust afgelopen periode. En niet te vergeten, die #neverendingbucketlist die alsmaar langer werd. Zo duurde het even in 2017 voordat ik weer de rust terugvond en weer open stond voor de vrijheid. Op een drietal kleine tripjes na dit jaar, zijn de grotere reizen nog niet gepland.

Februari – Stockholm

Eén van de steden waar ik al jaren naar toe wil. Helaas paste Stockholm niet het schema tijdens onze roadtrip door Scandinavië twee jaar geleden. Na het zien van een goedkoop vliegticket, boekte ik eindelijk een stedentrip naar de Zweedse hoofdstad.

Maart – Gdansk & Schiermonnikoog

Nog zo’n aanbieding die ik niet kon overslaan. Voor 20 euro vanaf Groningen naar Gdansk voor een weekend. Hoe lekker is het om een keer vanaf Groningen te vliegen. Naar Gdansk ben ik heel benieuwd. Vanuit mijn omgeving hoor ik veel goede verhalen, dus ik laat mij verrassen.

Personal: Reisplanning 2017 Personal: Reisplanning 2017

In maart staat de Monnikenloop weer op het programma. Een hardloopwedstrijd waar ik al een aantal jaren aan mee doe op Schiermonnikoog. Hardlopen door de duinen en daarna heerlijk bijkomen op het eiland.

 

Juni – Roadtrip

Eén keer per jaar probeer ik in ieder geval een roadtrip te maken. Voorgaande jaren waren Scandinavië en Kroatië en Slovenië de landen die we bezochten. Dit jaar gaat de reis zoals het nu lijkt naar de Baltische Staten en dan waarschijnlijk Letland en Litouwen.

 

September – New York

Hij staat nog niet gepland, maar in september hoop ik nog een stukje van de zomer mee te pakken in New York. Ik bezocht de stad al eens in de herfst en winter en zou graag de stad in de zomer willen zien.

Personal: Reisplanning 2017
Personal: Reisplanning 2017

Misschien vind je deze ook leuk om te lezen

3 comments

  1. Leuk dat je naar Gdansk gaat! En heel gaaf, misschien weer New York. Ik zou ook wel weer willen! 😉

    1. Ja, een ticket voor 20 euro kon ik het niet laten om naar Gdansk te gaan. En hopelijk in september New York. Kan niet wachten om weer in The Big City te zijn 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *