Visual Diary // 20x New York in beeld

Photodiary // 20x New York in beeld

Vanuit de shuttle zie ik in de verte de skyline van New York opduiken. Ik ontdek het Empire State Building in de verte en zie het World Trade Center opduiken. Een glimlach verschijnt op mijn gezicht. Bijna ben ik weer in de stad die vier jaar geleden mijn hart veroverde en twee jaar later nog een keer. De stad die nooit slaapt zeggen ze en waar zoveel te doen is dat zelfs twee weken niet genoeg is. 

Ook deze keer heeft de stad mij niet teleurgesteld. In mijn eentje lette ik veel meer op de details die ik dagelijks tegenkwam terwijl ik de stad verkende. Locals die naar hun werk gingen met de metro, kinderen die naar school gebracht werden, sporters die al voor zonsopkomst fanatiek bezig waren en ook tijdens het eten zag ik deels het normale leven in New York. Dingen waar ik een glimlach van kreeg. In een photodiary maar 20 foto’s laten zien van een stad als New York is een kill your darlings gevalletje. Ik heb een kleine selectie gemaakt en de komende tijd komen er nog veel meer foto’s voorbij.

Photodiary

Photodiary // 20x New York in beeld Photodiary // 20x New York in beeld Photodiary // 20x New York in beeld Photodiary // 20x New York in beeld Photodiary // 20x New York in beeld Photodiary // 20x New York in beeld Photodiary // 20x New York in beeld Photodiary // 20x New York in beeld Photodiary // 20x New York in beeld Photodiary // 20x New York in beeld Photodiary // 20x New York in beeld Photodiary // 20x New York in beeld Photodiary // 20x New York in beeld Photodiary // 20x New York in beeld Photodiary // 20x New York in beeld Photodiary // 20x New York in beeld Photodiary // 20x New York in beeld Photodiary // 20x New York in beeld Photodiary // 20x New York in beeld Photodiary // 20x New York in beeld

Meer lezen over New York?

Photodiary // 20x New York in beeld

Misschien vind je deze ook leuk om te lezen

2 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *