Visual Diary// 20x de regio Laag Holland in beeld

Photodiary // 20x de regio Laag Holland in beeld

Dat er in Nederland nog genoeg te ontdekken valt, blijkt na een weekend in Laag Holland. Hoewel ik tot ongeveer mijn twaalfde ieder jaar in Nederland op vakantie ging, is er zelfs in eigen land nog genoeg moois te zien. Schattige dorpjes, fijne natuur, leuke activiteiten en goed eten. Wat wil een mens nog meer tijdens een weekend weg? Dat je al deze dingen tegenkomt in de regio Laag Holland wist ik van te voren niet. De regio net boven Amsterdam biedt genoeg leuks voor een weekend weg. In deze photodiary laat ik je twintig foto’s zien die de regio goed weergeven.

Laag Holland, een regio met een groot aanbod aan activiteiten. Genoeg om een weekend in april mee te vullen. Een weekend voor mij vol eerste keren. Niet alleen het gebied is nieuw, maar ook de activiteiten die we ondernemen zijn nieuw. Dingen die je graag een keer wilt doen, maar waar het er nooit van komt. Zo stond ik voor het eerst op een Supp-bord, ging ik voor het eerst varen in een rib en reed ik in een eend door de regio. Activiteiten die ik stuk voor stuk super vond om te doen. Maar ik was ook voor het eerst in Volendam, Purmerend en Monnickendam. Dorpjes met ieder een eigen karakter. Sowieso, voor leuke en knusse dorpjes zit je in deze regio goed. Daarnaast heeft de natuur ontzettend veel te bieden. In april staan de tulpen in bloei en wat is dat fantastisch om te zien. In Groningen kom ik deze toch helaas wat minder vaak tegen. Vooral de combinatie van alles maakt een trip in deze regio een aanrader. Suppen door de natuur afgewisseld met mooie dorpen, ik heb genoten van al het moois. Dat je hier ook nog eens goed kan eten, maakt een verblijf in Laag Holland helemaal af.

Schattige dorpjes

Photodiary // 20x de regio Laag Holland in beeld Photodiary // 20x de regio Laag Holland in beeld

Fijne natuur

Photodiary // 20x de regio Laag Holland in beeld Photodiary // 20x de regio Laag Holland in beeld Photodiary // 20x de regio Laag Holland in beeld Photodiary // 20x de regio Laag Holland in beeld Photodiary // 20x de regio Laag Holland in beeld Photodiary // 20x de regio Laag Holland in beeld Photodiary // 20x de regio Laag Holland in beeld Photodiary // 20x de regio Laag Holland in beeld Photodiary // 20x de regio Laag Holland in beeld Photodiary // 20x de regio Laag Holland in beeld Photodiary // 20x de regio Laag Holland in beeld Photodiary // 20x de regio Laag Holland in beeld Photodiary // 20x de regio Laag Holland in beeld

Leuke hotspots

Photodiary // 20x de regio Laag Holland in beeld Photodiary // 20x de regio Laag Holland in beeld Photodiary // 20x de regio Laag Holland in beeld Photodiary // 20x de regio Laag Holland in beeld Photodiary // 20x de regio Laag Holland in beeld

Meer lezen over Nederlandse bestemmingen?

Photodiary // 20x de regio Laag Holland in beeld

Misschien vind je deze ook leuk om te lezen

6 comments

  1. Wat hadden iullie toch een geweldig mooie weekend voor deze trip en wat ben ik jaloers op die velden vol met tulpen. Genieten! De waterrijke gebieden in Nederland spreken me altijd aan en ik verken ze graag met de fiets (zolang ik maar geen tegenwind heb 😉 )

    1. Haha nee dat snap ik 🙂 We hadden inderdaad prachtig weer vorig weekend. En in combinatie met een mooie regio heb ik een top weekend gehad!

  2. Jullie hebben een super leuk weekend gehad volgens mij! Wat een weertje 😀 Mooie foto’s met de 50 mm 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *