Socials

Visual Diary // 20x Roadtrip Denemarken in beeld

Photodiary // 20x Road trip Denemarken in beeld

Visual Diary // 20x Roadtrip Denemarken in beeld

Denemarken, het land waar ik al een aantal keren ben geweest. Het land waar ik goede herinneringen aan heb. Leuke steden die ik heb bezocht in combinatie met mooie natuurgebieden. De combinatie waar ik aan toe was dit jaar. Geen verblijven in drukke steden, maar huisjes in de natuur. Plekken van waaruit we Denemarken konden verkennen. Plekken waar we tot rust konden komen. Zonder de prikkels van een drukke stad. Of het gevoel hebben van dingen ‘moeten’ bezoeken. En dat was precies wat we tijdens onze road trip in Denemarken hebben gedaan. De rust en de natuur van het land opgezocht en dagtrips gemaakt naar de knusse steden die je in Denemarken vindt. Tijd om mijn road trip te laten zien aan de hand van twintig foto’s.

Seeland

We starten in Seeland, het eiland van Kopenhagen. Een plek waar ik al eerder ben geweest, maar die ik graag nog eens wil verkennen. Foto’s van Kopenhagen, Stevns Klint en Roskilde.

Photodiary // 20x Road trip Denemarken in beeld Photodiary // 20x Road trip Denemarken in beeld Photodiary // 20x Road trip Denemarken in beeld Photodiary // 20x Road trip Denemarken in beeld

Funen

In mijn jeugd verbleven we al eens in Bogense op het eiland Funen, deze keer was onze uitvalsbasis Kerteminde. Een plekje net boven Odense. We bezochten dan ook de stad van H.C. Andersen en gingen de natuur in op het meest noordelijke plekje van het eiland.

Photodiary // 20x Road trip Denemarken in beeld Photodiary // 20x Road trip Denemarken in beeld Photodiary // 20x Road trip Denemarken in beeld Photodiary // 20x Road trip Denemarken in beeld

Djursland

Een van de bekendste trekpleister van de regio Djursland is toch wel Aarhus. Ook een van de redenen om de road trip te vervolgen naar het midden van Denemarken. De andere reden is het natuurgebied Mols Bjerge. Een gebied met vele mogelijkheden tot wandelen, nooit geweten dat wandelen in Denemarken door zoveel verschillende landschappen mogelijk is.

Photodiary // 20x Road trip Denemarken in beeld Photodiary // 20x Road trip Denemarken in beeld Photodiary // 20x Road trip Denemarken in beeld Photodiary // 20x Road trip Denemarken in beeld Photodiary // 20x Road trip Denemarken in beeld Photodiary // 20x Road trip Denemarken in beeld Photodiary // 20x Road trip Denemarken in beeld

Romo

Als afsluiter het Deense Waddeneiland Romo. Tot voor kort redelijk onbekend en wist ik niet van het bestaan af. Een totaal ander eiland als de Duitse en Nederlandse Waddeneilanden die ik heb bezocht. Het weer zat helaas niet erg mee, maar mede daardoor kon ik in Romo vinden waarvoor we naar Denemarken afreisden, rust en natuur. En natuurlijk kon een bezoek aan Ribe niet ontbreken.

Photodiary // 20x Road trip Denemarken in beeldPhotodiary // 20x Road trip Denemarken in beeld

 

Meer lezen over Scandinavië?
Greasy Spoon Stockholm
Solo Stockholm
Budget Solotrip Stockholm
Cityguide Stedentrip Stockholm
Rondreis Zweden en Noorwegen
Preekstoel Noorwegen
City Guide stedentrip Stockholm
Odense Denemarken
Romo Denemarken
Hygge in Denemarken
Mons Klint
Stevns Klint
Rondreis Zuid Denemarken
Accommodaties Zuid Denemarken
Photodiary // 20x Road trip Denemarken in beeld

Sinds april 2016 is Your Travel Guide een inspiratieplatform voor reizen dicht bij huis, in Europa en in de rest van de wereld. Je vindt mijn liefde voor lijstjes terug in complete bestemmingsgidsen; wat zijn de leukste bezienswaardigheden, culinaire hotspots, routes voor roadtrips/rondreizen, nature escapes, wandelmogelijkheden, outdooravonturen en bijzondere accommodaties. Your Travel Guide is een combinatie tussen natuur, cultuur, avontuur en culinair. Je vindt er zowel inspiratie voor bekende bestemmingen als off the beaten plekken. Inmiddels is YTG ook een platform voor soloreizigers. Liefde voor New York en de Waddeneilanden.

Your Travel Guide

Sinds april 2016 is Your Travel Guide een inspiratieplatform voor reizen dicht bij huis, in Europa en in de rest van de wereld. Je vindt mijn liefde voor lijstjes terug in complete bestemmingsgidsen; wat zijn de leukste bezienswaardigheden, culinaire hotspots, routes voor roadtrips/rondreizen, nature escapes, wandelmogelijkheden, outdooravonturen en bijzondere accommodaties. Your Travel Guide is een combinatie tussen natuur, cultuur, avontuur en culinair. Je vindt er zowel inspiratie voor bekende bestemmingen als off the beaten plekken. Inmiddels is YTG ook een platform voor soloreizigers.

Liefde voor New York en de Waddeneilanden.

Follow us on