Socials

Protest Sportswear – de nieuwste trend voor de zomer

Protest

Protest Sportswear – de nieuwste trend voor de zomer

We hebben er al even aan kunnen ruiken, de lente. Met de lente voor de deur, kunnen we kijken naar de trends voor de zomermaanden. Een periode waarin de korte broeken, shirtjes, tops en bikini’s weer uit de kast kunnen. Heb jij binnenkort een zomers tripje op de planning staan, maar nog geen idee wat je aan moet trekken? Kijk dan eens tussen de nieuwste collectie van Protest voor komende zomer. Hier zie je alle trends en de nieuwste producten van Protest voorbij komen.

Protest sportswear

Zowel voor de zomer als de winter brengt Protest verschillende collecties uit. In de zomer staan de boardsports centraal met daarbij de bijbehorende badkleding en zomerkleding en voor de komende periode ligt de nadruk op de wintersporten. Hoewel de nadruk op de sporten ligt, is de kleding van Protest voor vele activiteiten functioneel. Vaak is de kleding waterdicht, warm en toch ook ademend en dat kan ook fijn zijn voor lange wandelingen in de natuur, het dagelijks leven, je strandvakantie of je citytrip. Protest maakt trendy sportswear en gaat mee met de laatste mode.

Protest zomertrends 2022

Het zomerseizoen staat weer voor de deur en daarmee ook de nieuwe trends voor de zomer. Een heerlijke periode waarin de jurkjes korte broeken, shirtjes en tops weer uit de kast kunnen. De nieuwste zomercollectie van Protest bestaat uit kleding dat geschikt is voor welke trip dan ook. De streetwear collectie van Protest heeft items met bloemetjes, dierenprint, jurkjes voor verschillende activiteiten, opvallende prints, strepen en kleurblokken. Natuurlijk kan in de zomercollectie nieuwe SUP- en surfkleding niet ontbreken. De stof die voor deze producten gebruikt wordt, heeft een uv bescherming van factor 50. De collectie bestaat uit shirts (lycra) met lange mouwen, surfbadpakken, surfbikini’s en zwemshorts met leuke printjes.

Badkleding trends

Voor het zomerseizoen kan een nieuwe collectie badkleding niet ontbreken. Snel nog even voor een zomervakantie een nieuwe bikini of badpak shoppen. De nieuwste trends in de badkleding collectie van Protest voor komende zomer zijn: glans, fluweel, bewegende rouches, teksten, strepen en tropische printen. Het leuke aan de bikini collectie van Protest is dat je verschillende items met elkaar kunt combineren. Zo kun je een trendy beugel bikini combineren met een tijdloos bikini broekje.

Shoppen met korting? Bestel dan met yourtravelguide10 op Protest, geldig tot 31-10-22

Meer reviews lezen?

Ontdekt alleen of met anderen de wereld. Your Travel Guide wil je inspireren om te onthaasten in het leven, om langzamer te reizen, een andere manier van reizen toe te passen en bijzondere ervaringen op te doen. Om slow travel toe te passen in je reizen. Mijn liefde voor lijstjes komt terug in dingen die je kunt doen op bestemmingen, niet dingen die je moet afstrepen. Met slow travel kun je denken aan rondreizen/ treinreizen, solo travel, nature escapes, Micro avonturen, bijzonder overnachten, off the beaten en bijzondere ervaringen, verdieping in culturen en slow travel in steden. Kortom een bewuste manier van reizen.

Follow us on