Review // De zomercollectie van Protest

Review // De zomercollectie van Protest

Wanneer het nieuwe seizoen eraan komt, begint het altijd te kriebelen. Tijd om eens door de kledingkast te gaan. De grote schoonmaak, wat kan er weg en wat heb je eigenlijk nog nodig voor het nieuwe seizoen. Aangezien ik meer een zomermens ben qua kleding, vind ik het heerlijk om te kijken wat voor korte broeken en hemdjes ik nog kan gebruiken. De zomercollectie van Protest komt dus als geroepen. 

Protest – Fashion Sportswear

Zowel voor de zomer als de winter heeft Protest verschillende collecties. In de zomer staan de boardsports centraal en in de winter wordt de aandacht verlegd naar de piste. Protest maakt trendy sportswear dat ook echt functioneel is. De laatste mode en kleuren zie je terug in de collecties waarbij er oog voor detail is. Kledingstukken waarmee je opvalt in de menigte door middel van kleur, print en detail. Basic kleuren als zwart en wit verwerkt in een leuk speels panterprintje, retro kleuren of een zomers bloemenprintje. En bij Protest weet je dat het kledingstukken zijn die geschikt zijn om in te sporten. Of dat zwemmen, surfen of hiken is. Het draagt comfortabel en dat is het belangrijkste.

Trends – inspiratie voor de zomercollectie

Voor de zomer heeft Protest inspiratie opgedaan over de hele wereld. Inspiratie uit tropische regenwouden, woestijnen of rondom oceanen. Kleuren die je daar tegenkomt. Aardetinten als geel en blauw, jungle tinten met roze en groen en regenboog tinten waarbij gebruik is gemaakt van felle neon tinten. Alle verschillende tinten worden gecombineerd met de gebruikelijke kleuren; zwart, wit en melange grijs. Hierdoor zijn producten voor verschillende doelgroepen beschikbaar. En dat maakt de zomercollectie van Protest geschikt om mee te nemen op reis. 

De zomercollectie van Protest

Na het bekijken van de zomercollectie van Protest valt het mij op dat er veel kleur is in de collectie, maar dat het ook mogelijk is om de basic variant te kiezen. Toffe bikini’s in allerlei soorten, als bandeaubikini’s en triangelbikini’s en verschillende kleuren. En niet te vergeten is er ook voor de heren genoeg te kiezen bij de zwembroeken. Hoewel de bikinitops er super mooi uitzagen, heb ik niet gekozen voor zwemkleding. Ik ben al voorzien van fijne bikini’s en daardoor is mijn keuze deze keer gevallen op verschillende zomer hemdjes, een vest en een trui. Altijd fijn om goede kwaliteit kleding aan je collectie toe te voegen. Protest is er weer in geslaagd om voor de zomer trendy sportswear te maken dat ook nog eens functioneel is. Zeker wanneer ik kijk naar de surf collectie. Goede bikini’s, lycra’s en surfsuits waarbij mooie kleuren gebruikt zijn in combinatie met kleding dat prettig is om te dragen tijdens het sporten. 

Meer reviews lezen?
American Tourister Koffer
Protest wintercollectie
Eagle Creek Tas
Time to Momo reisgids

Disclaimer: Dit artikel bevat gesponsorde producten. Ik deel echter niets anders dan mijn eigen mening.

Sinds april 2016 is Your Travel Guide een inspiratieplatform voor reizen dicht bij huis, in Europa en in de rest van de wereld. Je vindt mijn liefde voor lijstjes terug in complete bestemmingsgidsen; wat zijn de leukste bezienswaardigheden, culinaire hotspots, routes voor roadtrips/rondreizen, nature escapes, wandelmogelijkheden, outdooravonturen en bijzondere accommodaties. Your Travel Guide is een combinatie tussen natuur, cultuur, avontuur en culinair. Je vindt er zowel inspiratie voor bekende bestemmingen als off the beaten plekken. Inmiddels is YTG ook een platform voor soloreizigers. Liefde voor New York en de Waddeneilanden.

Follow us on