Review // Hallo! New York: De reisgids die je moet hebben voordat je op stedentrip naar New York gaat

Review // De reisgids die je moet hebben voordat je op stedentrip naar New York gaat (WINACTIE)

Zoals de meesten wel weten is New York mijn favoriete stad. Het liefst vlieg ik ieder jaar naar The Big City. Ter voorbereiding struin ik internet af en alle reisgidsen die ik inmiddels in bezit heb, op zoek naar nieuwe tips of onontdekte dingen. Want in een stad als New York valt genoeg te ontdekken. En dat blijkt maar weer wanneer ik de nieuwste reisgids over New York open. Hallo! New York heeft zoveel nieuwe tips, dat ik spontaan zin krijg om weer die kant op te gaan. Benieuwd waarom je juist deze reisgids mee moet nemen?

Waarom je Hallo! New York mee moet nemen op reis?

Reisgidsen genoeg over New York denk je vast, dat klopt. Maar Hallo! New York is anders dan de standaard reisgidsen. Je ziet de passie van de bedenker, Sebastiaan Klijnen, direct terug wanneer je het boek in handen hebt. Hij is de grootste New York fan die ik ken en heeft inmiddels een team om zich heen verzameld met New York fans. Met het platform NWYRK wil hij alle New York fans inspireren om naar New York af te reizen.

Review // De reisgids die je moet hebben voordat je op stedentrip naar New York gaat (WINACTIE)

Waarom is het dan geen standaard reisgids? Ten eerste is het een reisgids vol met inspiratie, verborgen plekken, de leukste hotspots en tips die je reis onvergetelijk gaan maken. Daarbij kun je je eigen inbreng toevoegen in de gids, want er staan lege regels in die uitnodigen tot het toevoegen van je eigen notities voor je citytrip.

Hallo! New York is zelfs voor mij, na drie bezoeken aan New York , nog een aanvulling. Er staan zoveel nieuwe hotspots in en geheime plekken die ik direct op mijn lijstje heb gezet voor een volgend bezoek aan New York. Na een aantal bezoeken staan er voor mij nog nieuwe spots in die ik niet kende en geheime plekken die ik nog wil ontdekken. Hallo! New York is een reisgids voor iedereen. Vijf mini magazines, wandelingen, dagplannen en een heleboel tips en tricks moeten ervoor zorgen dat je stedentrip naar New York onvergetelijk wordt.

Mijn eerste boek!

Waar ik natuurlijk super trots op ben is mijn eigen inbreng aan deze reisgids. Samen met een aantal andere New York fans leverden wij content en input aan voor de reisgids. In New York bezocht ik een aantal foodmarkets en daarnaast maakte ik een aantal wandelingen. Super gaaf om dat op papier terug te zien.

Review // De reisgids die je moet hebben voordat je op stedentrip naar New York gaat (WINACTIE)

Hallo! New York is niet alleen een reisgids bomvol inspiratie, maar ook nog eens handzaam om mee te nemen op reis. De 368 pagina’s zitten in een formaat van 15cm bij 10cm en daardoor kan deze zo mee in de handbagage naar New York. Er is daarnaast ook nog een handige app die je kunt downloaden.
Bestel de reisgids hier voor €18,50

Na het lezen van de reisgids kan ik niet wachten om weer New York te gaan!

Meer lezen over New York?

Misschien vind je deze ook leuk om te lezen

20 comments

 1. Gave Actie!! Ik ga in April mn droomreis naar New York maken samen met zusje…we hebben al wat tips verzameld maar met dit boek missen we zeker niks meer 🙂
  Dus je mag hem altijd naar het Zeeuwse sturen 🙂

 2. Gave actie!ik ga volgend jaar april m’n droomreis maken naar NY met m’n zusje en met deze gave reisgids halen we er vast het meeste uit ik bied mij graag aan om hem te testen

 3. In maart voor het eerst naar ny samen met Mn moeder en zus. Verjaardagen vieren….wat een uitje. Daar kunnen we deze gids wel goed bij gebruiken

 4. Wow, dat ziet er zeker inspiratievol uit! Complimenten!
  Mijn zusje Roos en ik sparen al een tijdje een maandelijks bedrag voor een reisje naar the one and only New York. Dit reisje zouden we doen als we allebei waren afgestudeerd. Inmiddels is dit alweer een jaar geleden, $$ stijgt nog steeds. Het enige wat wij nog missen is een plan?! En een datum.

  @yourtravelguide, hallo New York, here we come!
  Concrete jungle where dreams are made of. There’s nothing jou can ’t do. Hoe we are almost in New York.

 5. Wow! Dat ziet er zeker uit als bomvol inspiratie voor een bezoek aan de wereldstad New York. Complimenten!
  Mijn zusje Rosemarie Verheul en ik hebben afgesproken dat wij na ons afstuderen naar New York gaan en sparen hier al enige tijd maandelijks een klein bedrag voor. Inmiddels zijn we beide afgestudeerd. ‍Het enige wat nog mist is een “plan” en een datum. 🙂 ✈

  Hallo, New York! Here we come. Concrete jungle where dreams are made of. There’s nothing you can ’t do. We are almost in New York!

 6. Ik weet niet eigenlijk niet wat deze stad zo aantrekkelijk voor mij maakt zodat ik hier altijd weer naar terug kom. Het zijn de mensen en de sfeer die deze stad uitstraalt. New York is mooi in al zijn lelijkheid dat is wellicht waarom deze stad mij boeit. Ik hoop dit zo te vinden in jou boek Hallo New York!

 7. Was onlangs voor de 1e keer in NY. Uiteraard met een reisgids! Had ik de Hello! New York reisgids maar eerder gevonden, dan had ik nog mooiere, geheime, waardevolle, leukere, geweldige, spannende, plekken gezien. Wat een gemis! Maar…een 2e trip naar de Big staat in de planning. Mijn trip wordt dan met een (gewonnen) reisgids helemaal top!✈️

 8. Wauw! Ziet er heel gaaf uit! Ik ga 20 april voor de derde keer naar deze geweldige stad en heb wel weer zin in wat nieuwe tips. Kom maar op!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *