Socials

Review // Hallo! New York: De reisgids die je moet hebben voordat je op stedentrip naar New York gaat

Review // De reisgids die je moet hebben voordat je op stedentrip naar New York gaat (WINACTIE)

Review // Hallo! New York: De reisgids die je moet hebben voordat je op stedentrip naar New York gaat

Zoals de meesten wel weten is New York mijn favoriete stad. Het liefst vlieg ik ieder jaar naar The Big City. Ter voorbereiding struin ik internet af en alle reisgidsen die ik inmiddels in bezit heb, op zoek naar nieuwe tips of onontdekte dingen. Want in een stad als New York valt genoeg te ontdekken. En dat blijkt maar weer wanneer ik de nieuwste reisgids over New York open. Hallo! New York heeft zoveel nieuwe tips, dat ik spontaan zin krijg om weer die kant op te gaan. Benieuwd waarom je juist deze reisgids mee moet nemen?Lees dan mijn review over Hallo! New York.

Review Hallo! New York

Waarom je Hallo! New York mee moet nemen op reis?

Reisgidsen genoeg over New York denk je vast, dat klopt. Maar Hallo! New York is anders dan de standaard reisgidsen. Je ziet de passie van de bedenker, Sebastiaan Klijnen, direct terug wanneer je het boek in handen hebt. Hij is de grootste New York fan die ik ken en heeft inmiddels een team om zich heen verzameld met New York fans. Met het platform NWYRK wil hij alle New York fans inspireren om naar New York af te reizen.

Waarom is het dan geen standaard reisgids? Ten eerste is het een reisgids vol met inspiratie, verborgen plekken, de leukste hotspots en tips die je reis onvergetelijk gaan maken. Daarbij kun je je eigen inbreng toevoegen in de gids, want er staan lege regels in die uitnodigen tot het toevoegen van je eigen notities voor je citytrip.

Hallo! New York is zelfs voor mij, na vier bezoeken aan New York , nog een aanvulling. Er staan zoveel nieuwe hotspots in en geheime plekken die ik direct op mijn lijstje heb gezet voor een volgend bezoek aan New York. Na een aantal bezoeken staan er voor mij nog nieuwe spots in die ik niet kende en geheime plekken die ik nog wil ontdekken. Hallo! New York is een reisgids voor iedereen. Vijf mini magazines, wandelingen, dagplannen en een heleboel tips en tricks moeten ervoor zorgen dat je stedentrip naar New York onvergetelijk wordt.

Review // De reisgids die je moet hebben voordat je op stedentrip naar New York gaat (WINACTIE)

Hallo! New York – mijn eerste boek

Waar ik natuurlijk super trots op ben is mijn eigen inbreng aan deze reisgids. Samen met een aantal andere New York fans leverden wij content en input aan voor de reisgids. In New York bezocht ik een aantal foodmarkets en daarnaast maakte ik een aantal wandelingen. Super gaaf om dat op papier terug te zien.

Review // De reisgids die je moet hebben voordat je op stedentrip naar New York gaat (WINACTIE)

Hallo! New York is niet alleen een reisgids bomvol inspiratie, maar ook nog eens handzaam om mee te nemen op reis. De 368 pagina’s zitten in een formaat van 15cm bij 10cm en daardoor kan deze zo mee in de handbagage naar New York. Er is daarnaast ook nog een handige app die je kunt downloaden.
Bestel de reisgids hier voor €18,50

Meer lezen over New York?

Sinds april 2016 is Your Travel Guide een inspiratieplatform voor reizen dicht bij huis, in Europa en in de rest van de wereld. Je vindt mijn liefde voor lijstjes terug in complete bestemmingsgidsen; wat zijn de leukste bezienswaardigheden, culinaire hotspots, routes voor roadtrips/rondreizen, nature escapes, wandelmogelijkheden, outdooravonturen en bijzondere accommodaties. Your Travel Guide is een combinatie tussen natuur, cultuur, avontuur en culinair. Je vindt er zowel inspiratie voor bekende bestemmingen als off the beaten plekken. Inmiddels is YTG ook een platform voor soloreizigers. Liefde voor New York en de Waddeneilanden.

Follow us on