Travel Movie: 1 jarig bestaan YTG

Travel Movie: 1 jarig bestaan YTG

Zoals ik aan het begin van de maand al verkondigde, YTG bestaat deze maand 1 jaar. Een jaar waarin veel is gebeurd. Waarin ik veel op reis ben geweest, waarin ik mijzelf tegenkwam, maar vooral ook veel mooie momenten heb meegemaakt. Ik blikte al terug op het bloggen van een jaar op YTG en deze keer is het tijd dit te doen aan de hand van een nieuwe travel movie: een compilatie van 1 jaar reizen.

Sinds ik gestart ben met YTG heb ik een mooi rijtje bestemmingen bezocht. Ik besefte mij dit heel erg goed toen ik de beelden terug zag. Wat een mooie reizen heb ik mogen maken. Ik verbleef zowel in binnen- als in buitenland op mooie plekken. Van een aantal bezoeken aan Schiermonnikoog tot stedentrips in Nederland, maar ook stapte ik driemaal in het vliegtuig. Bezocht voor het eerst IJsland en ging voor een weekend naar Gdansk en Stockholm.

Solo

Ik ging voor het eerst alleen reizen en dit beviel mij erg goed. Zo goed, dat ik nu geen belemmering meer heb om niet te gaan. Berlijn was mijn eerste solo bestemming en ik ontdekte dat je in je eentje veel vrijheid hebt. Stockholm was weer een andere ervaring en ik leer hierdoor niet alleen over reizen, maar ook over mijzelf.

Persoonlijke terugblik 2016

Roadtrips

Rondreizen deed ik niet alleen in IJsland, maar ook in Kroatië en Slovenië. Twee landen waar ik nog niet eerder was geweest en waar ik aangenaam door werd verrast. Naar alle 3 landen zou ik zo terug willen keren.

Travel Movie: 1 jarig bestaan YTG

Statistieken

Nieuwe landen: IJsland, Kroatië, Slovenië

Nieuwe steden: Reykjavik, Zagreb, Ljubljana, Gdansk, Stockholm

Herontdekkingen Nederland: Rotterdam, Amersfoort, Maastricht

Meest bezocht: Schiermonnikoog

Aantal keren gevlogen: 3

1-jarig bestaan YTG + winactie

Travel Movie

Bekijk hier een compilatie van beelden die ik maakte tijdens de reizen die ik afgelopen jaar maakte:

Misschien vind je deze ook leuk om te lezen

2 reacties

  1. Gaaf filmpje lady! Tof om alle bestemmingen van het afgelopen jaar nog eens te zien! Op naar een nieuw gaaf reisjaar! Dat levert vast weer een tof filmpje op!

    1. Dank je meis! Vond het wel leuk om te maken en te zien wat ik eigenlijk in een jaar allemaal heb mogen zien van de wereld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *