Socials

Blog

Berlijn

Travel Movie // Reis mee door Berlijn

Soms heb je van die plekken die je bucketlist laten voor wat het is. New York is een van die steden, die ik het liefst zo vaak mogelijk bezoek, dan maar een bestemming minder ontdekken. Een stad die ik daar afgelopen jaar aan toe kon voegen is Berlijn. Berlijn, de stad, zoals ik al wel vaker heb gezegd, die mij enorm verrast heeft afgelopen jaar. Waar je struikelt over de geschiedenis van de stad, maar waar ook een heerlijk relaxte cultuur hangt. De stad waar ik mij thuis voelde. En waar ik dus binnenkort weer heen wil.

Ik neem je mee tijdens mijn reis door Berlijn, waar ik begon aan de Spree bij de East Side Gallery en eindigde met een zonsondergang vanaf het Park Inn Hotel. Ik laat je de highlights zien van een week Berlijn in de zomer.

Travel movie: Reis mee door Berlijn

Meer lezen over Berlijn?

Your Travel Guide is een digitale reisgids met persoonlijke en eerlijke tips voor (solo) road trips, citytrips en fijne escapes in de natuur; of een combinatie van alle drie! Liefde voor bestemmingen als New York, Noord- Amerika en dicht bij huis in Europa. Ontdek de hotspots & bezienswaardigheden in populaire bestemmingen of juist de verborgen parels.

Your Travel Guide

Sinds april 2016 is Your Travel Guide een inspiratieplatform voor reizen dicht bij huis, in Europa en in Amerika. Je vindt mijn liefde voor lijstjes terug in complete bestemmingsgidsen; wat zijn de leukste bezienswaardigheden, culinaire hotspots, routes voor roadtrips, nature escapes en bijzondere accommodaties. Your Travel Guide is een combinatie tussen natuur, cultuur, avontuur en culinair. Je vindt er zowel inspiratie voor bekende bestemmingen als off the beathen plekken. Inmiddels is YTG een platform voor soloreizigers.

Liefde voor New York en de Waddeneilanden.

Follow us on