Your Travel Guide Utrecht

Utrecht City Guide

Ondanks dat ik nooit in Utrecht gewoond heb, is het toch een beetje mijn stad geworden. Ik heb er drie jaar gestudeerd, dus kwam er bijna dagelijks. De stad waarin ik na Groningen prima zou kunnen wonen. Ik laat je zien wat je hier kunt doen en waar je moet zijn voor de hotspots.

Food Hotspots
Kaart

Food Hotspots

Stach is niet alleen een leuke plek om te lunchen. Je kunt er ook allerlei producten kopen om mee naar huis te nemen.

Stach
A: Wijnstraat 1

Zin een borrel, een koffiestop of om te eten? Het kan allemaal bij Stan en Co. Een gezellige setting, met een grote bar in het midden en rondom allemaal knusse zitjes.

Stan en Co
A: Ganzenmarkt 16 A

The Village is een begrip onder de Utrechters. De plek om een kopje koffie of thee te drinken en bediend te worden door het meest relaxte personeel dat ik gezien heb.

The Village
A:Voorstraat 46

En ander leuk plekje in Utrecht voor een kopje thee of koffie is het Lewis Bookcafe vlakbij Hoogcatherijne. Een relaxte plek om bij te kletsen of op een laptop te werken.

Lewis Bookcafe
A: Achter Clarenburg 39

 

Voor een High Breakfast kun je terecht bij De Ontdekking in Utrecht. In plaats van een High Tea, kun je dan kiezen uit ontbijtgerechtjes. Daarnaast hebben ze natuurlijk ook een gewone menukaart.

De Ontdekking
A: Voorstraat 110

Een hippe plek waar je niet alleen een lekker bakje koffie kunt doen, maar ook fietsen kunt kopen. Een aparte combi, maar zeker een geslaagde, want Blackbird Vintage & Coffee is een fijne plek in Utrecht.

Blackbird Vintage & Coffee
A: Oudegracht 222

Na alle burgertenten vonden ze het bij Dogma tijd voor een nieuwe trend; de hotdog. Een hotdog die je in allerlei soorten kunt krijgen. Ook Vega liefhebbers kunnen terecht in de oude slager fabriek.

Dogma
A: Voorstraat 17

Liefde voor lekker en bijzonder eten, de slogan van Jozef. Zowel voor het ontbijt, lunch, borrel als diner een leuke plek om bij te kletsen onder het genot van een lekkere maaltijd.

Jozef
A: Myriaplaats 50

Waar vind je de hotspots in Utrecht?

Your Travel Guide Utrecht