Wanderlust Wednesday // Instadiary van 2016

Wanderlust Wednesday: Instadiary van 2016

Een tijdje geleden maakte ik al de befaamde best nine of 2016, maar ik besloot nog even te wachten voor de laatste terugblik op de beste Instagram foto’s van 2016. En het blijkt dat ook een aantal nieuwere foto’s meer geliked  werden. Tijd om in deze Wanderlust Wednesday terug te blikken op mijn ‘beste’ Instagram foto’s van 2016.

10. Plitvice National Park

Wanderlust Wednesday: Instadiary van 2016

Afgelopen zomer bracht ik een bezoekje aan het Plitvice National Park in Kroatië. Ook niet gek dat een foto van dit park in de top 10 staat, want het gehele park is enorm fotogeniek. Deze foto is gemaakt met mooi weer, maar ik denk dat in andere seizoenen het park ook zeker zijn charme heeft.

9. Fjallbacka

Wanderlust Wednesday: Instadiary van 2016

Het Zweedse dorpje Fjallbacka aan de west kust. Een plek die thrillers liefhebbers van Camilla Lackberg wel zullen herkennen. Voor mij ook een reden om te bezoeken toen wij vanaf Gothenburg naar Oslo reden. Je kunt in het dorp een kloof bezoeken en zomers is het een drukte door alle aangemeerde boten.

8. Amersfoort

Wanderlust Wednesday: Instadiary van 2016

Gelukkig ook nog een foto uit eigen land die de top 10 heeft gehaald. De Koppelpoort in Amersfoort is een prachtig stukje Amersfoort.

7. Skogafoss

Wanderlust Wednesday: Instadiary van 2016

Mijn liefde voor zwart wit foto’s komt bij deze foto weer helemaal naar boven. Deze foto heb ik namelijk ook in kleur gemaakt, maar zwart wit geeft zoveel meer sfeer.

6. Jokulsarlon

Wanderlust Wednesday: Instadiary van 2016

Voor mij de verrassing van IJsland, het gletsjermeer Jokulsarlon. Wat een mooi gezicht al die ijsschotsen in het water. In ons geval trokken wolken weg, waardoor de foto’s nog mysterieuzer werden.

5. Lauwersoog

Wanderlust Wednesday: Instadiary van 2016

Een klein bootje die de haven van Lauwersoog binnen vaart, gefotografeerd vanaf de boot naar Schiermonnikoog. Af en toe maak je van die foto’s waar alles klopt, voor mij is dit er een.

4. Adventure Awaits

Wanderlust Wednesday: Instadiary van 2016

De quote die ik op een foto zette gemaakt vanuit een vliegtuigraam. Persoonlijk altijd een fotogenieke plek: bij het raam en een klein stukje vleugel erop. Ik plaatste deze op de ochtend dat ik naar IJsland vertrok.

3. Gulfoss Wanderlust Wednesday: Instadiary van 2016

Een van de weinige foto’s waar ik zelf op sta op mijn timeline, gemaakt bij de Gulfoss watervallen in IJsland.

2. Rovinj

Wanderlust Wednesday: Instadiary van 2016

Mijn uitzicht tijdens mijn laatste run in Rovinj afgelopen zomer. Ik kon dan ook niet anders dan even stoppen om dit prachtige uitzicht in mij op te nemen. Het was ‘s ochtends vroeg, nog erg rustig en de zee was kalm.

1. Blue Lagoon

Wanderlust Wednesday: Instadiary van 2016

Persoonlijk niet mijn mooiste foto van mijn timeline, maar wel de foto met de meeste likes. De laatste middag in IJsland, heerlijk dobberend in het blauwe water van de lagoon.

Wanderlust Wednesday: Instadiary van 2016

Misschien vind je deze ook leuk om te lezen

6 comments

  1. Wooow, die zwart/wit foto is mooooi!!! Mooie top 10!

  2. Ik vind Skogafoss ook supermooi! Maar eigenlijk sowieso je foto’s van IJsland. Al snap ik dat je de nummer 1 niet de állermooiste vindt 😉 Je hebt veel gavere foto’s! Ik ga mijn top 9 ook plaatsen binnenkort!

    1. Leuk om te horen. Ik vind inderdaad de nummer 1 niet de mooiste 😉 Ik ben benieuwd naar jouw top 9!

  3. Wat een prachtige foto’s uit IJsland! Zo’n geweldig en fotogeniek land.

    Leuk dat er ook een foto uit Amersfoort bij de favorieten staat. Ik werk in die stad, maar ik ken hem nauwelijks.

    1. Dank je Jenny! Het is inderdaad een fotogeniek land, waar ik zeker nog een keer naar terug wil. En inderdaad ook leuk om een Nederlandse foto te spotten 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *