Socials

Protest – ontdek de nieuwe wintercollectie

protest

Protest – ontdek de nieuwe wintercollectie

De winter komt er bijna weer aan. Voor de één een favoriete periode, voor de ander een periode van donker en koud. Zelf vind ik het heerlijk om weer dikke sweaters aan te kunnen en lekker te cocoonen op de bank met een warme chocolademelk. En ook tijd om eens door je garderobe heen te gaan en eventueel aan te vullen met fijne producten. Benieuwd wat de nieuwste trends uit de wintercollectie van Protest zijn?

Protest sportswear

Zowel voor de zomer als de winter brengt Protest verschillende collecties uit. In de zomer staan de boardsports centraal en voor de komende periode ligt de nadruk op de wintersporten. Toch kun je prima shoppen in de collectie van Protest als je niet op de piste staat. Ook voor andere sportactiviteiten is de kleding prima te gebruiken, het is voor vele activiteiten functioneel. Vaak is de kleding waterdicht, warm en toch ook ademend en dat kan ook fijn zijn voor lange wandelingen in de natuur. Protest maakt trendy sportswear en gaat mee met de laatste mode.

protest

Protest trends voor 2022

Het winter- en daarmee het skiseizoen komt er bijna weer aan. Op zoek naar een warme en sportieve outfit? Dan ben je bij Protest aan het juiste adres. Voor het nieuwe wintersportseizoen zijn er een aantal trends terug te zien in de collectie. Modetrends, maar ook prachtige kleuren en vooral de functionaliteit zie je in de kleding van Protest. Komende winter ligt de nadruk op cross-overkleding. Precies de reden waarom ik ook de kleding van Protest draag. Je kunt namelijk de kleding dragen tijdens het skiën, maar ook tijdens een wandeling door de stad of een hike in het bos. Eén kledingstuk kan dus meerdere functies hebben en de gedachte daarachter is duurzaam- we hebben minder kleding nodig en kunnen wat we hebben vaker gebruiken.

Prints die je terugziet in de kleding voor het nieuwe wintersportseizoen zijn stippen en luipaarddesigns. De stoffen die gebruikt zijn, zijn veelal softshell, corduroy en fleece. In combinatie met mooie kleuren als roze, pruim, groen en bruin zijn het echt artikelen om toe te voegen aan je collectie. Je kunt de producten van Protest combineren, door laagjes te dragen. Zo kunnen dames de hoodie of sweater gecombineerd worden met een skipully voor dames. Voor de mannen hebben ze een nieuwe collectie hoodies uitgebracht.

Shoppen met korting? Tot 31-3-2022 is de kortingscode yourtravelguide10 geldig en krijg je 10% korting.

Ontdekt alleen of met anderen de wereld. Your Travel Guide wil je inspireren om te onthaasten in het leven, om langzamer te reizen, een andere manier van reizen toe te passen en bijzondere ervaringen op te doen. Om slow travel toe te passen in je reizen. Mijn liefde voor lijstjes komt terug in dingen die je kunt doen op bestemmingen, niet dingen die je moet afstrepen. Met slow travel kun je denken aan rondreizen/ treinreizen, solo travel, nature escapes, Micro avonturen, bijzonder overnachten, off the beaten en bijzondere ervaringen, verdieping in culturen en slow travel in steden. Kortom een bewuste manier van reizen.

Follow us on