Socials

Your Travel Guide Amsterdam

De hoofdstad waar ik een haat-liefdesverhouding mee heb. Struinen langs de grachten, de onontdekte plekjes bezoeken en zoveel mogelijk de toeristische plekken vermijden. Het beste recept voor een bezoek aan Amsterdam.

Overnachten in Amsterdam

De meesten kiezen voor een overnachting in het centrum van Amsterdam. Helemaal logisch, want dan kun je de meeste bezienswaardigheden lopend bezoeken. Voor de leukste hotspots, is het een aanrader om iets verder van het centrum te overnachten. Je krijgt dan een andere indruk van Amsterdam, een stuk minder toeristisch. Alle opties vind je op Booking.com

Booking.com
Travel Inspiratie // 12 uur in Amsterdam

De leukste bezienswaardigheden in Amsterdam

Amsterdam

De leukste restaurants in Amsterdam

Your Travel Guide

Sinds april 2016 is Your Travel Guide een inspiratieplatform voor reizen dicht bij huis, in Europa en in Amerika. Je vindt mijn liefde voor lijstjes terug in complete bestemmingsgidsen; wat zijn de leukste bezienswaardigheden, culinaire hotspots, routes voor roadtrips, nature escapes en bijzondere accommodaties. Your Travel Guide is een combinatie tussen natuur, cultuur, avontuur en culinair. Je vindt er zowel inspiratie voor bekende bestemmingen als off the beathen plekken. Inmiddels is YTG een platform voor soloreizigers.

Liefde voor New York en de Waddeneilanden.

Follow us on