Your Travel Guide Nijmegen

Hotspots // 6 x Hotspots Nijmegen

Food Hotspots
Shoppen

Food Hotspots

Voor een fijn diner met een goede en afwisselende menukaart is Notting Hill een optie. Fish and Chips staat standaard op het menu, verder wisselt de kaart om de drie weken.

Notting Hill
A: Kelfkensbos 28

In-Credible is zo’n plek waar je hart sneller van gaat kloppen vanwege de fijne sfeer die er hangt. Overal hangen leuke quotes en posters op de muur en wil je een overzicht van alle hotspots? Deze vind je op een van de muren. Overigens ook een fijne plek om te eten.

In-Credible
A: Hertogstraat 1

Voor goede koffie moet je naar First Things First in de oude Honigfabriek. Ook hier is het oude industriële van het complex nog duidelijk zichtbaar. Naast goede koffie hebben ze ook een leuke menukaart.

First Things First
A: Waalbandijk 14B

 In het oude Honigfabriek vind je onder andere Meesterproef. Het oude industriele pand zorgt voor een leuke uitstraling. Genoeg keus ook op de menukaart voor een lekker lunch.

Meesterproef
Waalbandijk 14

Shoppen

 

Make My Day in de binnenstad is een aanrader als je van leuke conceptstores houdt. Kleding, LP’s, boeken en woonaccessoires zijn allemaal te koop bij Make My Day.

Make My DayA: Stikke Hezelstraat 65

 Nog zo’n leuke plek in de oude Honigfabriek. In een ruim opgezette winkel is C-More te vinden. Een conceptwinkel met leuke hebbedingetjes, maar ook grotere dingen voor in huis.

C-More Conceptstore
A: Honig Complex Waalbandijk 8C