Socials

Blog

Konbu Streetfood

Hotspot Groningen // Konbu Streetfood in Groningen

In Groningen komen er maandelijks nieuwe hotspots bij en het is altijd leuk om weer een nieuwe plek uit te proberen. Voor mij was Konbu de verassing destijds in Groningen. Vietnamees eten bij Konbu Streetfood is een enorme aanrader. Ze hebben een fijne menukaart waar je ook kleine gerechten van kunt bestellen. Een ideale hotspot om samen te dineren in Groningen. 

Vietnamees eten

Relaxt genieten van Asian Food? Geen overvolle tafels, waar je op elkaar gepropt zit? Dat is het idee van Konbu Street Food in Groningen. Een nieuw concept dat je vindt in de Oosterstraat. Het restaurant is ruim opgezet met ongeveer 10 grote tafels. Ze zijn eigenlijk bedoeld voor vier personen, maar je kunt ook prima met twee personen plaatsnemen. Konbu Streetfood zou meer klanten binnen kunnen halen door kleinere tafels te plaatsen, want de meeste gasten waren maar met twee personen, maar ze willen liever tevreden klanten dan zoveel mogelijk klanten tegelijk. Dat zie je ook terug in het restaurant en de bediening. Er hangt een heerlijke relaxte sfeer.

Menukaart Konbu Streetfood

In een minimalistische ruimte met overal polaroidfoto’s aan de rekken en relaxte muziek geeft het je het gevoel dat je nog even aan het genieten bent van vakantie. Op de kaart vind je gerechten uit Zuid-Oost Azië met als specialiteit Vietnamese Pho en de Japanse Ramen. Je vindt diverse voor- en hoofdgerechten op de kaart, maar eigenlijk mag je ook gewoon diverse voorgerechten bestellen als je daar zin in hebt. Deze kleinere voorgerechten kun je ook prima met elkaar delen. De bediening is vriendelijk en heeft oog voor de gasten. Zo wil je nog wel eens vaker uit eten in Groningen!

Konbu Streetfood
A: Oosterstraat 10

Leuke hotspots & bezienswaardigheden in Groningen

Your Travel Guide is een digitale reisgids met persoonlijke en eerlijke tips voor (solo) road trips, citytrips en fijne escapes in de natuur; of een combinatie van alle drie! Liefde voor bestemmingen als New York, Noord- Amerika en dicht bij huis in Europa. Ontdek de hotspots & bezienswaardigheden in populaire bestemmingen of juist de verborgen parels.

Your Travel Guide

Sinds april 2016 is Your Travel Guide een inspiratieplatform voor reizen dicht bij huis, in Europa en in Amerika. Je vindt mijn liefde voor lijstjes terug in complete bestemmingsgidsen; wat zijn de leukste bezienswaardigheden, culinaire hotspots, routes voor roadtrips, nature escapes en bijzondere accommodaties. Your Travel Guide is een combinatie tussen natuur, cultuur, avontuur en culinair. Je vindt er zowel inspiratie voor bekende bestemmingen als off the beathen plekken. Inmiddels is YTG een platform voor soloreizigers.

Liefde voor New York en de Waddeneilanden.

Follow us on