Hotspot // Konbu Streetfood

Travel Inspiratie Citytrips // Bucketlist Groningen: 25 dingen die je ooit gedaan moet hebben

In Groningen komen er maandelijks nieuwe hotspots bij en het is altijd leuk om weer een nieuwe plek uit te proberen. Deze keer kwam ik terecht in een nieuw restaurantje in de Oosterstraat. Bij een hotspot die niet eens op mijn lijstje stond en waar ik eigenlijk zelf niet zo snel naar toe zou gaan. Onterecht eigenlijk!

hotspot konbu streetfood groningen

Relaxt genieten van Asian Food? Geen overvolle tafels, waar je op elkaar gepropt zit? Dat is het idee van Konbu Street Food in Groningen. Een nieuw concept dat je vindt in de Oosterstraat. Het restaurant is ruim opgezet met ongeveer 10 grote tafels. Ze zijn eigenlijk bedoeld voor vier personen, maar je kunt ook prima met twee personen plaatsnemen. Konbu Streetfood zou meer klanten binnen kunnen halen door kleinere tafels te plaatsen, want de meeste gasten waren maar met twee personen, maar ze willen liever tevreden klanten dan zoveel mogelijk klanten tegelijk. Dat zie je ook terug in het restaurant en de bediening. Er hangt een heerlijke relaxte sfeer.

hotspot konbu streetfood groningenIn een minimalistische ruimte met overal polaroidfoto’s aan de rekken en relaxte muziek geeft het je het gevoel dat je nog even aan het genieten bent van vakantie. Op de kaart vind je gerechten uit Zuid-Oost Azië met als specialiteit Vietnamese Pho en de Japanse Ramen. Je vindt diverse voor- en hoofdgerechten op de kaart, maar eigenlijk mag je ook gewoon drie voorgerechten bestellen als je daar zin in hebt. Je wordt geholpen door leuke en vriendelijke bediening die oog hebben voor de gasten.

hotspot konbu streetfood groningen

hotspot konbu streetfood groningen

Na lang twijfelen koos ik uiteindelijk voor de grilled dumplings filled with pork and vegetables als voorgerecht bun cowabunga met beef als hoofdgerecht.

hotspot konbu streetfood groningen

Het leuke, en dat geeft de sfeer ook goed weer, is de foto die achteraf gemaakt wordt. Je mag hem zelf ophangen in het restaurant, waar je inmiddels al vele foto’s ziet hangen. Natuurlijk krijg je er ook eentje mee naar huis.

Klik hier voor meer informatie

Hotspot: konbu streetfood

Misschien vind je deze ook leuk om te lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *