Over

Wie ben ik?

Gand Canyond USA blogMijn naam is Marjolein Linstra (1987) en woon in het mooie Groningen. Officieel ben ik afgestudeerd als filmwetenschapper (Theater, film en televisiewetenschappen) en heb daarvoor de opleiding Leisure Management voltooid. Mijn passies zijn: reizen, film, fotografie, media, televisie, lezen, hardlopen en fitness. Inmiddels heb ik het geluk gehad om veel van Europa te mogen ontdekken en hoop ook snel de rest van de wereld te mogen bewonderen. Van jongs af aan heb ik een bepaalde fascinatie voor Amerika en sinds ik in 2013 het land bezocht heb, ben ik verliefd geworden op The States. Vandaar dat op YTG op dit moment de focus ligt op Europa en Amerika, twee werelddelen waar nog genoeg te ontdekken valt.

In 2016 maakte ik mijn eerste solo trip naar Berlijn. Jarenlang durfde ik de stap niet te nemen, maar ik ben blij dat ik het gedaan heb. Inmiddels ga ik vaker alleen op reis.

Op dit moment

Werkzaam bij FC Groningen
Schrijvend voor USA365.nl (Blogs en fotografie)
Freelance redactiewerk NWYRK Media (website en reisgids)
Oprichter Your Travel Guide
Social Media Happy Nurse Groningen

Waarom Your Travel Guide?

Op het internet zijn tegenwoordig genoeg blogs over reizen te vinden, want wat is nou mooier dan de ervaringen van reizigers te lezen? Eenmaal enthousiast geworden over een bestemming, is het soms lastig om zoveel tips en ervaringen te bundelen om ze zelf te gaan gebruiken. Daarom ben ik in eerste instantie begonnen met YTG! Een blog waar je reiservaringen en tips kunt lezen, maar waar je ook Your Travel Guides van bestemmingen kunt vinden. Handige tips, bezienswaardigheden, hotspots en andere nuttige informatie over een bestemming in een beknopte gids.

Meer lezen over mij?

  • Interview op Traveljunks over mijn reizen.
  • Interview op CityZapper over een van mijn favoriete steden; Berlijn.
  • Interview op CityZapper waarin ik vertel over mijn stad; Groningen.
  • Interview op Op Reis Met Ome Hein over mijn roadtrip op IJsland.
  • Interview op Expedia over mijn reizen die ik maakte en waarom ik solo reis.

Jouw naam (verplicht)

Jouw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Jouw bericht

© Foto’s en teksten zijn door mij persoonlijk gemaakt en geschreven en het is niet toegestaan om deze te gebruiken zonder toestemming.