Over Your Travel Guide

Gand Canyond USA blog

Mijn naam is Marjolein Linstra (1987) en woon in het mooie Groningen. Officieel ben ik afgestudeerd als filmwetenschapper (Theater, film en televisiewetenschappen) en heb daarvoor de opleiding Leisure Management voltooid. Naast mijn werk vind ik het leuk om met de volgende dingen bezig te zijn: reizen, film, fotografie, media, televisie, lezen, hardlopen en fitness. Inmiddels heb ik het geluk gehad om redelijk veel van Europa te mogen ontdekken en hoop ook snel de rest van Europa te ontdekken. Van jongs af aan heb ik een bepaalde fascinatie voor Amerika en sinds ik in 2013 het land bezocht heb, ben ik verliefd geworden op The States. Vandaar dat op YTG op dit moment de focus ligt op Europa en Amerika, twee werelddelen waar nog genoeg te ontdekken valt. In 2016 maakte ik mijn eerste solo trip naar Berlijn. Jarenlang durfde ik de stap niet te nemen, maar ik ben blij dat ik het gedaan heb.

Waarom Your Travel Guide?

Op het internet zijn tegenwoordig genoeg blogs over reizen te vinden, want wat is nou mooier dan de ervaringen van reizigers te lezen? Eenmaal enthousiast geworden over een bestemming, is het soms lastig om tips en ervaringen te bundelen om ze zelf te gaan gebruiken. Daarom ben ik in eerste instantie begonnen met YTG in 2016! Gestart als verzamelplek voor al mijn lijstjes met tips voor tijdens een citytrip of roadtrip, is YTG inmiddels een digitale reisgids voor iedereen.

Tips voor bezienswaardigheden, hotspots, accommodaties en routes
voor roadtrips en inspiratie voor reizen in Europa en Noord Amerika. Kortom je digitale reisgids! Waar ik bij de populaire bezienswaardigheden
probeer te kijken of ze het bezoeken waard zijn, zoek ik ook de unieke bezienswaardigheden op tijdens mijn reizen. Daarom is YTG de plek voor bekende en minder bekende plekken in Europa & Noord Amerika. Inmiddels is YTG ook een platform met tips voor solo reizigers

Wat doe ik op dit moment

Werkzaam bij FC Groningen – ticketing medewerker backoffice
Freelance redactiewerk NWYRK Media (website en reisgidsen Hallo! New York & Hallo! Brooklyn)
Oprichter Your Travel Guide & Linstra Media
Social Media Happy Nurse Groningen
Schrijvend voor USA365.nl (Blogs en fotografie)

Wil je met mij samenwerken? Dat is zeker mogelijk. Kijk op de pagina Samenwerken wat ik voor je kan betekenen.

Meer lezen over mij?

  • Interview op Traveljunks over mijn reizen.
  • Interview op CityZapper over een van mijn favoriete steden; Berlijn.
  • Interview op CityZapper waarin ik vertel over mijn stad; Groningen.
  • Interview op Op Reis Met Ome Hein over mijn roadtrip op IJsland.
  • Interview op Expedia over mijn reizen die ik maakte en waarom ik solo reis.

Jouw naam (verplicht)

Jouw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Jouw bericht

© Foto’s en teksten zijn door mij persoonlijk gemaakt en geschreven en het is niet toegestaan om deze te gebruiken zonder toestemming.