Socials

Blog

Hotspot: Zondag Groningen

Hotspot // Zondag Groningen

Een verrassingsdiner. Normaal doe ik dat nooit en nu gebeurde het mij voor de tweede keer in een half jaar. Ik ben iemand die altijd graag de menukaart van tevoren bekijkt wanneer ik uit eten ga. Staat er niets lekkers tussen, dan kies ik gerust een ander restaurant. Voor Dagpas probeerde ik het drie-gangen verrassingsdiner bij Zondag in het Noorderplantsoen. Deze keer geen mogelijkheid om van tevoren al te beslissen wat ik zal eten, ik kon alleen maar speculeren en mij laten verrassen.

Op een mooie donderdagavond streken wij neer in het Noorderplantsoen bij Zondag. Onder de Groningers destijds beter bekend als Flinders. Het was een heerlijke lenteavond, dus we besloten op het terras te gaan zitten. Zondag zit op een prachtige locatie, een betere plek om lekker te eten en mensen te kijken is er niet. Mensen die barbecueën in het park, fietsers, hardlopers of wandelaars, je hebt genoeg om naar te kijken en iedereen is ontspannen.

Hotspot: Zondag Groningen Hotspot: Zondag Groningen Hotspot: Zondag GroningenHotspot: Zondag Groningen

Verrassingsmenu

Via Dagpas heb je de mogelijkheid om een drie gangen verrassingsmenu te kiezen bij Zondag. Als voorgerecht kregen wij een pompoensalade. Een goede keuze van verschillende groenten en hoeveelheid. Aansluitend kregen wij een Indiase Curry met wilde rijst, mangochutney en friszure komkommersalade als hoofdgerecht. Daarbij kregen wij zelfs nog een salade en friet geserveerd. Zowel het voorgerecht als het hoofdgerecht had ik normaliter niet zelf uitgekozen en daarom was het juist wel leuk om het wel een keer te eten. Beide gerechten waren dan ook heerlijk. Als afsluiter kregen wij een brownie met sinaasappel sorbet. Precies waar je mij blij mee kunt maken.

Hotspot: Zondag GroningenHotspot: Zondag Groningen

Wat is Dagpas?

Via Dagpas heb je de mogelijkheid om leuke aanbiedingen te scoren in Groningen, Drenthe en Friesland. Van leuke deals bij restaurants, wellness behandelingen, activiteiten of overnachtingen in de noordelijke provincies, het kan allemaal via Dagpas. Sinds kort is Dagpas totaal vernieuwd, niet een nieuwe website en huisstijl, maar ook een pagina met ‘what’s hot’ in de regio. Hoe werkt Dagpas? Het is heel makkelijk, je kiest je favoriete aanbieding. Daarna ontvang je een unieke kortingscode in de mail die je alleen maar hoeft aan te leveren bij de aanbieder en zo profiteer je van leuke kortingen.

Hotspot: Zondag Groningen

Zondag Groningen
A: Kruissingel 1

Overige hotspots & bezienswaardigheden in Groningen en omgeving:
Zondag Noorderplantsoen
Student Hotel
The Commons
Pernikkel Groningen
Konbu Streetfood
City Guide Groningen; hotspots en bezienswaardigheden
Hofjes in Groningen
Hoe de provincie Groningen je nog kan verrassen
Werkplekken in Groningen

Disclaimer: Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Dagpas.

Your Travel Guide is een digitale reisgids met persoonlijke en eerlijke tips voor (solo) road trips, citytrips en fijne escapes in de natuur; of een combinatie van alle drie! Liefde voor bestemmingen als New York, Noord- Amerika en dicht bij huis in Europa. Ontdek de hotspots & bezienswaardigheden in populaire bestemmingen of juist de verborgen parels.

Your Travel Guide

Sinds april 2016 is Your Travel Guide een inspiratieplatform voor reizen dicht bij huis, in Europa en in Amerika. Je vindt mijn liefde voor lijstjes terug in complete bestemmingsgidsen; wat zijn de leukste bezienswaardigheden, culinaire hotspots, routes voor roadtrips, nature escapes en bijzondere accommodaties. Your Travel Guide is een combinatie tussen natuur, cultuur, avontuur en culinair. Je vindt er zowel inspiratie voor bekende bestemmingen als off the beathen plekken. Inmiddels is YTG een platform voor soloreizigers.

Liefde voor New York en de Waddeneilanden.

Follow us on